Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Συμβούλεψα την κόρη μου σε κάτι και το μετάνιωσα»

Gossip-tv Team

 Η Εβελίνα Παπούλια κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για όλα με αφορμή την παράσταση «Εγώ, εγώ και εγώ» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη

Αναφερόμενη στην ενέργεια που έχει γενικά, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε μια γενιά πολύ δραστήρια. Βλέπεις άλλη γενιά να είναι πιο χαλαρή. Ήμασταν μια γενιά που θέλαμε να μοιάζουμε με γιάπηδες. Θα ήταν ντροπή να πεις ότι κουράστηκες. Πλέον απαλλάχτηκα από αυτό το μοτίβο. Ποιος ο λόγος; Να κυνηγήσω τι; Ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά, δεν υπάρχει το στρες. Όλο αυτό άλλαξε μετά τον κορονοϊό. Τότε μας το επιβάλανε να καθίσουμε. Γενικά είχα έναν κανόνα να λέω “ναι”. Πάντα πίστευα ότι “ναι” αν δεν μου ανήκει, θα είναι “όχι”. Και κάποια άλλα “όχι” που έχουν πει κάποιοι άλλοι, ήταν το δικό μου “ναι”. Όπου φοβάμαι, εκεί πάω».

Αναφερόμενη στο θέατρο, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα γινόμουν θιασάρχισσα. Έχω κάνει δικά μου πράγματα. Είχα κάνει στη Θεσσαλονίκη τη Δίψα που ήταν δικό μου έργο. Αλλά δεν ξέρω αν είμαι πολύ εκεί. Δεν μπορώ να έχω ένα θέατρο και να το κάνω σπίτι μου γιατί βαριέμαι πολύ εύκολα. Θέλω λίγο το σασπένς!».

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τον εαυτό της: «Δεν έχω μυστικά! Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ “Μην το πεις πουθενά”. Είμαι πολύ ανοιχτό βιβλίο, παραείμαι κιόλας. Δεν είμαι τόσο μυστηριώδης. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα πεις “Η Εβελίνα ναι μεν αλλά..”».

Όσο για τη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η Εβελίνα Παπούλια είπε:

«Αν μου ζητήσει η κόρη μου τη γνώμη μου, θα της την πω. Αλλιώς δεν θα της πω! Μακάρι να κάνει λάθη, μόνο από τα λάθη μαθαίνουμε. Δεν μπορούν να είναι όλα politically correct. Και σαν ηθοποιός αν δεν κάνεις λάθη, από αυτό θα μάθεις. Το λάθος το θεωρώ εξέλιξη. Με ρωτάει πράγματα, θα βρω τον τρόπο να της το πω αυτό που θέλω αλλά πάντα θα της πω ''κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερα''. Και όσες φορές της έχω δώσει συμβουλή είναι μια άλλη λογική, μια άλλη γενιά. Τα νέα παιδιά δεν λειτουργούν έτσι! Το θαυμάζω αυτό στα νέα παιδιά. Τη συμβούλεψα σε κάτι και το μετάνιωσα. Δεν της βγήκε, δεν ήταν από μέσα της. Εμένα δεν με συμβούλεψε κανείς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved