Showbiz

Κουλίεβα - Καραντινάκης: Η γνωριμία, ο γάμος και ο γιος τους: «Δεν εργαλειοποιήσαμε το παιδί μας»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (28-11) η Ταμίλα Κουλίεβα και ο πρώην σύζυγός της, Γρηγόρης Καραντινάκης.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις μετά το χωρισμό του, τη φετινή σεζόν συνεργάζεται στο θέατρο. Οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους, πώς αυτή κατέληξε σε γάμο αλλά και πώς διαχειρίστηκαν τον χωρισμό τους ώστε να μην «ταράξει» την ηρεμία του γιου τους, Στέφανου.

tamila-karantinakis-(3).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα - Γρηγόρης Καραντινάκης

«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε ο Γρηγόρης Καραντινάκης με την Ταμίλα Κουλίεβα να συμπληρώνει:

«Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

tamila-karantinakis-(2).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα - Γρηγόρης Καραντινάκης

«Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά», είπαν για τη γνωριμία τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved