Showbiz

Τσολπίδου: Απάντησε για το άγριο μπούλινγκ-«Άλλος μπορεί να μην το αντιμετώπιζε έτσι. Ίσως και να..»

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παραχώρησε η Γλυκερία Τσολπίδου το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11. Το 20χρονο μοντέλο, όπως σας ενημερώσαμε χτες, έπεσε θύμα πρωτοφανούς μπούλινγκ καθώς εκπροσώπησε την χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Tourism International» ο οποίος έγινε στη Μαλαισία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

 

Η 20χρονη παρότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό δεν κατάφερε να διακριθεί. Οι χρήστες σχολίαζαν την εμφάνισή της, ενώ κάποιοι τόνισαν πως είχε κάποιο μέσο και έτσι κατάφερε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

«Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα εκπληκτικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα λόγια της μετά τον διαγωνισμό.

Η Γλυκερία Τσολπίδου βρέθηκε στο στούντιο του Alpha και μίλησε ζωντανά. Μαζί της και η πρόεδρος του διαγωνισμού «Miss Tourism International», Σταυρούλα Νικολάου.

tso2.jpg

«Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να μη σε στηρίζει η ίδια σου η χώρα. Πήγα Μαλαισία για να δείξω την Ελλάδα και ποια είναι η κουλτούρα της. Πολλοί το μπέρδεψαν ότι πήγα σε διαγωνισμό ομορφιάς. Ευτυχώς έχω καλή οικογένεια και καλούς ανθρώπους που με υποστήριξαν. Μου είπαν να μην το βάζω κάτω και να δείξω ποια είμαι. Άλλο παιδί στη δική μου ηλικία μπορεί να μην το αντιμετώπιζε έτσι. Ίσως και να θρηνούσαμε» είπε το νεαρό μοντέλο.

Δες το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved