Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους-«Μείναμε μαζί όταν…»

Gossip-tv Team

Να συζήσουν αποφάσισαν η Αφροδίτη Λιάντου με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΙ. Το ζευγάρι διαμένει στην περιοχή του Ζωγράφου.

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες», είπε η ίδια στην εκπομπή Γεια σου.

280784459_682306962878492_3772708652635121042_n-1_copy_1.jpg

«Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο», εξήγησε.

Για τις ερωτήσεις που δέχονται σχετικά με γάμο, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα.

liantou3.jpg

Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί…», αποκάλυψε.

Για τις φήμες που ήθελαν να είναι σε σειρά της ΕΡΤ: «Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό. Μπορεί και γι αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε.

Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;», τόνισε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved