Showbiz

Πάρις Θωμόπουλος: Έκλαιγα με αναφιλητά όταν μου είπαν «κ. Θωμόπουλε, ο γιος σας»

Gossip-tv Team

Για την μεγάλη συγκίνηση που ένιωσε όταν γεννήθηκε ο γιος του, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του αλλά και για την Τέχνη στην Ελλάδα, μίλησε ο Πάρις Θωμόπουλος.

«Τον πρώτο λόγο τώρα στη ζωή μου τον έχει ο γιος μου. Δεν τον έχω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Όταν μου είπαν “κ. Θωμόπουλε, ο γιος σας” έκλαιγα με αναφιλητά. Δεν το πίστευα καν», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της σειράς “Στα σύνορα” ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε:

paris-(1).webp

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος λείπει πάρα πολύ η κωμωδία από την τηλεόραση. Οι περισσότερες σειρές είναι μέσα στο δράμα, δράμα στο δράμα δηλαδή… Δεν ξέρω πόσο άλλο δράμα, φτάνει πια.

Κατ’ εμέ θα έπρεπε ο καλλιτέχνης και ο δημιουργός να δημιουργούν αυτό που θέλουν χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ο Λάνθιμος ήταν εδώ στην Ελλάδα και έκανε διαφημίσεις, δεν του είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία. Και έχει βγει έξω και κάνει αυτό που πραγματικά γουστάρει ο άνθρωπος, έχοντας πετύχει και είναι πολύ αξιόλογο. Αν ερχόταν να το κάνει αυτό εδώ, θα τον έπαιρναν με τις ντομάτες γιατί δεν έχει συνηθίσει και δεν είναι εκπαιδευμένο το κοινό».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast @Star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved