Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της και έκτοτε...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Τα φτιάξαμε μετά από ένα χρόνο. Ήμουν αλλού, για αυτό αργήσαμε να είμαστε μαζί. Η Δώρα με ήθελε και το βράδυ που της είπα ότι θα είμαστε μαζί ήμασταν σε ένα μπαρ που λεγόταν Chaos. Έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό. Και εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει. Από τότε που της έτριβα το χέρι μέχρι την επόμενη μέρα που συνήλθε, της έκανα αιμάτωμα από το τρίψιμο. Από τότε μείναμε μαζί. Αλλάζανε οι συνθήκες, αλλάζαμε και εμείς. Βάζαμε άλλους στόχους, το βλέπαμε μαζί. Μείναμε μαζί ακόμα και όταν γύρω μου μού έλεγαν ότι καταστρέφομαι, να μην παντρευτώ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου!».

Σπίτι με το Mega: Ο Τσαλίκης στην πιο ερωτική στιγμή της βραδιάς-«Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας»

tsalikis.jpg

Γιώργος Τσαλίκης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή - Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

«Έζησα πως είναι το να μην δουλεύεις δύο χρόνια. Έκανα ένα μικρό reset με τα παιδιά μου. Αν δεν ήταν η Δώρα και ήθελε να τα τσιγκλήσει, δεν θα είχαμε σχέση. Σε αυτό της το δίνω και την ευχαριστώ πολύ. Με κράτησε ζωντανό με τα παιδιά και ας έλειπα. Αλλά στην καραντίνα ξανασυστηθήκαμε και λέω “τι ωραίοι τύποι είναι αυτοί;”. Έχω ζητήσει τις συγγνώμες μου στον Βασίλη. Έχει τραβήξει πολλά. Μπινελίκι, αντιδράσεις, έχει φάει και δύο. Όλη τη βεντάλια του λάθους την έχω ανοίξει. Έχω τρία παιδιά που έχουν ενσυναίσθηση, γεμάτα αγάπη, που βοηθούν, που κριτικάρουν χωρίς να κρίνουν. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά μου. Δεν είναι ωραίο να λες τα όνειρά σου γιατί δημιουργείς με την σκέψη, μια σκεπτομορφή στο όνειρό σου. Αν το πεις στον άλλον, έχεις εκτεθειμένο το όνειρό σου και στον άλλον και μπορεί να στο χαλάσει άθελά του. Έχω μάθει μερικά πράγματα που θέλω να γίνουν, να τα επικοινωνώ αφότου γίνουν. Είμαι πιο μαζεμένος πλέον!».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης: «Έβαλαν στο μωρό ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί»

Χάρης Τσαλίκης: Οι ευχές του Γιώργου Τσαλίκη στον πανέμορφο γιο του & η τρυφερή φωτογραφία

Τσαλίκης: «Με έχουν χτυπήσει πισώπλατα και με έχουν πληγώσει αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα τα παρατήσω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved