Showbiz

Πέτα: «Σταμάτησα τα πάντα λόγω προβλήματος υγείας στην οικογένεια. Αρχίζω δειλά δειλά και το λέω»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Ελένη Πέτα βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. 

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ! Όλα καλά!» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Κοιτάξτε, τώρα είναι όλα καλά τα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά για μένα και για εμάς, για την οικογένεια μας.

Ελένη Πέτα: «Προέκυψε θέμα υγείας με τον γιο μου και εκ των πράγματων αποσύρθηκα από τη μουσική»

eleni-peta.jpg

Τώρα, όμως, είναι όλα καλά και δόξα τω Θεώ. Προχωράμε, μου αρέσει να ζω το παρόν, αποφεύγω να βλέπω πίσω, αν και πολλές φορές λοξοδρομώ, αλλά ούτε και με πολυαφορά και το μέλλον για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ζω το παρόν, να είμαστε όλοι καλά, η οικογένεια μου και το παιδί μου πάνω απ’ όλα και από εκεί και πέρα όλα έρχονται».

Όταν ρωτήθηκε «Όταν λες ότι συνέβη κάτι και δεν είναι όλα καλά, αυτό επηρεάζει τη δουλειά και την καριέρα σου;» η τραγουδίστρια είπε με ειλικρίνεια:

«Απόλυτα. Εμένα αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου έχει να κάνει με ζήτημα υγείας. Δεν το έλεγα, τώρα αρχίζω δειλά δειλά και το λέω. Επειδή δεν αφορά όμως εμένα, δεν θέλω να επεκταθώ και δεν είμαι και έτοιμη να πω το οτιδήποτε. Βεβαίως και επηρεάζει, εγώ τα σταμάτησα όλα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα τότε, με ενδιέφερε μόνο να είμαστε καλά».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Ελένη Πέτα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved