Showbiz

Τελευταία εξέλιξη - Κόκοτας: Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αν και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί μεταξύ συγγενών, συνεργατών και φίλων για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την Πέμπτη το απόγευμα. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στις πρόβες του J2US όπου συμμετέχει, όμως όταν έφτασε εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά από ό,τι κάποιοι υπολόγιζαν.

Τελευταία εξέλιξη - Κόκοτας: Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να εισαχθεί στην αιμοδυναμική μονάδα του νοσοκομείου, στην εντατική δηλαδή προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του η οποία κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται από τότε στην εντατική και αν και συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη η κατάστασή του, άνθρωποι από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον μαρτυρούν πως δείχνει κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης.

Όλοι ελπίζουν, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Στούντιο με θέα πως ο Δημήτρης Κόκοτας θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την σοβαρή περιπέτεια που κανείς δεν περίμενε αφού είναι ένας άνθρωπος που αθλείται και κάνει σωστή διατροφή στην καθημερινότητά του.

Δείτε το βίντεο με τις εξελίξεις στην υγεία του τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved