Βασιλική Μιλλούση: Τελευταία ψώνια για το μωρό λίγο πριν γεννήσει! (photos)
G-Sports

Βασιλική Μιλλούση: Τελευταία ψώνια για το μωρό λίγο πριν γεννήσει! (photos)

Μέρα τη μέρα μετράει η Βασιλική Μιλλούση -και μαζί της και ο Λευτέρης Πετρούνιας- για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Ολυμπιονίκη στους κρίκους σύζυγό της λαχταρούν τη στιγμή που θα την πάρουν για πρώτη φορά αγκαλιά και θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή ως οικογένεια.

Λογικό, είναι, λοιπόν, η Βασιλική αυτές τις ημέρες να κάνει τα τελευταία ψώνια σε πράγματα που πιστεύει ότι θα της λείπουν τον πρώτο καιρό με το μωράκι της το οποίο θέλει να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως κάνει κάθε νέα μανούλα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη αθλήτρια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, στον χώρο του πάρκινγκ την ώρα που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι μετά από μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά για μωρουδιακά και ό,τι άλλο εξοπλισμό της λείπει και θα ήθελε να έχει τον πρώτο καιρό με το κοριτσάκι της.

Φυσικά, η χαρά της δεν περιγράφεται, αν και στο πρόσωπό της ήταν πλέον εμφανής η κούραση που κουβαλάει όσο καιρό διαρκεί η εγκυμοσύνη της.

Από εμάς ευχές για τοκετό με... έναν πόνο!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της ευτυχισμένης μέλλουσας μανούλας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved