Μάικλ Τζόρνταν: Ο γάμος, η Ferrari και το δαχτυλίδι αξίας… 300.000 δολαρίων!
G-Sports

Μάικλ Τζόρνταν: Ο γάμος, η Ferrari και το δαχτυλίδι αξίας… 300.000 δολαρίων!

Ο Μάικλ Τζόρνταν ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έκανε προ ημερών πρόταση γάμου στην Αμερικανοκουβανή σύντροφό του Υβέτ Πριέτο, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μονακό. Ο «Air» με ευελιξία αιλουροειδούς κατάφερνε πάντα να βγει αλώβητος από τις κακοτοπιές. Ομως, φαίνεται πως βαρέθηκε τον ρόλο του κυνηγού και αποφάσισε για άλλη μία φορά να βάλει σε τάξη την προσωπική του ζωή. Το νέο του αμόρε είναι η Υβέτ Πριέτο. Μοντέλο κουβανέζικης καταγωγής, μεγαλωμένη στο Μαϊάμι και πρώην ερωμένη του Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ, με τον οποίο μάλιστα είχαν βρεθεί στο εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού «ΗΕLLO».
Έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους στο Basketball Hall of Fame τον Σεπτέμβριο του 2009. Εκ δεξιών ήταν η μητέρα του Ντελόρις και εξ αριστερών η πανέμορφη Πριέτο, ενώ μαζί ήταν και τα παιδιά του Μάρκους, Τζέφρι και Γιασμίνα. Το ζευγάρι συζεί στο Μαϊάμι εδώ και δύο χρόνια. Ο Τζόρνταν αγόρασε εκεί ένα διαμέρισμα αξίας 196.000 δολαρίων με δάνειο 30ετίας. Δεν τον έπιασαν τσιγκουνιές. Απλώς η Πριέτο... φαλίρισε το 2002 και με τον τρόπο αυτό ο στοργικός Τζόρνταν, η αξία του οποίου αποτιμάται κοντά στο 1 δισ. δολάρια, θέλει να της αποκαταστήσει την πιστωτική φερεγγυότητα.
Οι κοινές εμφανίσεις τους άρχισαν να πυκνώνουν. Φωτογραφήθηκαν αγκαζέ κατά την είσοδό τους σε γήπεδο γκολφ του Σαν Φρανσίσκο, στην τελετή έναρξης του τουρνουά The Presidents Cup. Βλέπετε, το γκολφ αποτελεί πλέον το μοναδικό αθλητικό του καταφύγιο μετά την (οριστική;) αποχώρησή του από την ενεργό δράση το 2003. Κολλητός με τον... Μάικλ Τζόρνταν του γκολφ, τον Τάιγκερ Γουντς, φροντίζει να δίνει το «παρών» σε όλα τα επαγγελματικά τουρνουά.

Η αλήθεια είναι πως η φήμη του γυναικά ακολουθούσε πάντοτε τον Τζόρνταν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που διάφορες γυναίκες τον κυνηγούσαν δικαστικώς ισχυριζόμενες ότι κουβαλούσαν το παιδί του. Συνήθως ο «Air» τακτοποιούσε εξωδικαστικώς τις υποθέσεις του, εξαγοράζοντας τη σιωπή των ερωμένων του έναντι σημαντικών χρηματικών ποσών. Κάποια στιγμή η όλη κατάσταση είχε ξεφύγει και η (πρώην) σύζυγός του Χουανίτα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο του 2002. Ομως, έπειτα από μερικές εβδομάδες την απέσυρε και το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον προβληματικό γάμο του. Η πρώην σύζυγός του Χουανίτα άντεξε τα τερτίπια του συζύγου της για άλλα τέσσερα χρόνια, καθώς τον Δεκέμβριο του 2006 η απόφασή της για διαζύγιο ήταν οριστική και αμετάκλητη. Μάλιστα, η αποζημίωση που έλαβε είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των διαζυγίων διασημοτήτων.

Ο Τζόρνταν μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο του Σικάγου, ενώ άρχισε να επισκέπτεται ακόμη πιο συχνά το αντίστοιχο στο South Beach του Μαϊάμι. Εκεί γνωρίστηκε με την Πριέτο το 2008 κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, προ μηνών κυκλοφόρησαν φήμες πως η πανέμορφη Πριέτο ήταν έγκυος, αλλά αποδείχθηκαν πως κάθε άλλο παρά αληθινές ήταν. Στην κατά δεκαέξι χρόνια μικρότερή του Πριέτο ο Τζόρνταν όχι μόνο δεν χαλάει χατίρι, αλλά την... κακομαθαίνει με πανάκριβα δώρα. Το πιο πρόσφατο ήταν μία ανθρακί Ferrari 599 GTB Fiorano αξίας 300.000 δολαρίων!

Πολύ σπάνια πλέον ο Τζόρνταν εμφανίζεται χωρίς τη σύντροφό του δίπλα του και προ ημερών εθεάθησαν στο Μόντε Κάρλο για ολιγοήμερες διακοπές. Εκεί ο Τζόρνταν της έκανε την έκπληξη και της ζήτησε να παντρευτούν, κάνοντάς της δώρο ένα δαχτυλίδι η αξία του οποίου ξεπερνά το 1.000.000 δολάρια. Φυσικά, η εκτυφλωτικής ομορφιάς καλλονή είπε το «ναι» και πλέον σχεδιάζει τον γάμο που θα γίνει σε στενό κύκλο. Μόνο που σε αντίθεση με τον πρώτο του γάμο, για τον οποίο δεν σύναψε προγαμιαίο συμβόλαιο, η Πριέτο θα υπογράψει πρώτα τα σχετικά χαρτιά, για να μην του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι σε περίπτωση που έχει την τύχη του προηγούμενου...
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν κατέστρεψε την οικογενειακή γαλήνη του Τάιγκερ Γουντς, αφού τον μύησε στην τέχνη της απιστίας. O πρώην δικηγόρος του Γουντς τα έβαλε δημοσίως με τον εξάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ, λέγοντας στο περιοδικό «VANITY FAIR»: «Tου είπα να μείνει μακριά από αυτό το κάθαρμα (σ.σ.: τον Τζόρνταν), γιατί δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτε σε αυτόν τον γα...ο κόσμο, εκτός από το να παίζει μπάσκετ. O Τζόρνταν τον κατέστρεψε».

Η πρώην γυναίκα του Μάικλ Τζόρνταν, Χουανίτα, έκανε το colpo grosso με το διαζύγιο που πήρε ύστερα από δεκαεπτά χρόνια γάμου. Εκτός από τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, πήρε και τη μυθική έπαυλη του ζευγαριού στο Σικάγο. Να όμως μερικά από τα πλέον πολύκροτα διαζύγια της showbiz. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών νυμφεύθηκε τη Χουανίτα στο Little White Wedding Chapel στο Λας Βέγκας το 1989. Τυφλωμένος από έρωτα, ο Τζόρνταν δεν σύναψε προγαμιαίο συμβόλαιο. Ετσι, όταν εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2006 (κι εν τέλει το πήρε) τίναξε την μπάνκα στον αέρα λαμβάνοντας συνολικά περισσότερα από 170.000.000 δολάρια, στο πιο ακριβό διαζύγιο στον χώρο των celebrities.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved