Η νέα ζωή της Μιρέλας Μανιάνι
G-Sports

Η νέα ζωή της Μιρέλας Μανιάνι

Στον επαγγελματικό στίβο πλέον πρόκειται να ρίξει αυτή τη φορά τη βολή της, προσδοκώντας να πετύχει μια μεγάλη διάκριση.

Η Μιρέλα Μανιάνη, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού, που χάρισε με τις χρυσές επιτυχίες της χαρά και συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις Ολυμπιάδες του 2000 στο Σίδνεϊ και του 2004 στην Αθήνα, σήμερα έχει βγάλει τα αθλητικά παπούτσια, άφησε το ακόντιό της στην άκρη και πλέον «τρέχει» ως ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε η επωνυμία του καταστήματος να μην έχει σχέση με το άθλημα που την έκανε Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Έτσι, καθημερινά η εντυπωσιακή Μιρέλα Μανιάνη βρίσκεται στη «Χρυσή βολή», το πρακτορείο του ΟΠΑΠ που ξεκίνησε να λειτουργεί από τις αρχές του περασμένου μήνα.

Το πρακτορείο βρίσκεται στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο του Αμαρουσίου και το λειτουργεί η Μιρέλα μαζί με τον αδελφό της Ελβις. Τα δύο αδέλφια καθημερινά υποδέχονται όσους θέλουν να προκαλέσουν έστω και λίγο την τύχη τους σε κάποιο από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Όπως εξηγεί η ίδια στην espresso, το πρακτορείο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από μερικές ημέρες και από τη μεριά της χρειάστηκε να γίνει ένας πραγματικός αγώνας δρόμου, καθώς υπήρξε το ενδεχόμενο να χαθεί η άδεια που της είχε παραχωρήσει η ελληνική πολιτεία για να τιμήσει την πρόσφορά της. Όπως λέει η ίδια εξιστορώντας το γεγονός, «επειδή δεν την εκμεταλλεύτηκα για αρκετά χρόνια, η άδεια έληγε, με αποτέλεσμα μια μέρα να μας ειδοποιήσουν ότι θα τη χάσουμε. Τρελάθηκα και τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε επιτέλους να γίνει κάτι. Στην απόφασή μου αυτή να λειτουργήσουμε το πρακτορείο καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο σύντροφός μου Γιάννης Γιαννούλης». Με πείσμα και θέληση, σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα της, τελικά τα κατάφερε. Όλα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ. Συγκεντρώθηκαν άμεσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα, βρέθηκε και νοικιάστηκε ο απαιτούμενος χώρος, ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και το κλειδί άνοιξε την κεντρική πόρτα του καταστήματος τον περασμένο μήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved