Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Βαλντές
G-Sports

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Βαλντές

Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα, λένε, κρύβεται πάντα μία δυναμική γυναίκα. Και στην περίπτωση του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού, του Παραγουανού επιθετικού Νέλσον Αντόνιο Αέντο Βαλντές και της συζύγου του Μαρτίνκα Μέσεντερ, αυτό ισχύει απόλυτα!

Η πάντα χαμογελαστή ξανθιά Γερμανίδα, η Τίνκα όπως χαϊδευτικά την αποκαλεί ο ίδιος, αλλά και το στενό τους περιβάλλον, είναι το άλλο μισό του νέου αστέρα των «ερυθρολεύκων».
Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών -πριν από αρκετά χρόνια- στη Βρέμη, όταν εκείνος φορούσε τη φανέλα της Βέρντερ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Τόσο, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη γνωριμία τους ήρθε και το πρώτο παιδί, ο μικρός Σάμουελ, το 2006. Τρία χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους, η Ναόμι. Τότε, ο Νέλσον και η αγαπημένη του Τίνκα αποφάσισαν να παντρευτούν. Έκαναν πολιτικό γάμο στο κάστρο Έσσεν στη Γερμανία, αλλά και από ένα τατουάζ ο καθένας στο μπράτσο με το όνομα του άλλου. Τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τη real, ήρθε και ο θρησκευτικός γάμος στο Σαν Χοακίν του Κααγκουασού, την πατρίδα του Παραγουανού ποδοσφαιριστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved