Ποιος είναι ο Μάνος Σέργιος που φώναξε ο Σάντος στην Εθνική;
G-Sports

Ποιος είναι ο Μάνος Σέργιος που φώναξε ο Σάντος στην Εθνική;

Ο Μάνος Σέργιος είναι το όνομα που όταν ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τον Μουντιάλ της Βραζιλίας έκανε όλους τους δημοσιογράφους να κοιτούν άφωνοι ο ένας τον άλλο χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό που... άκουσαν.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους και άρχισαν όλοι να ψάχνουν ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής... Μάνος Σέργιος που ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στην Εθνική για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μάνος Σέργιος όμως δεν είναι... άγνωστο πρόσωπο.
Έχει παίξει και στη διαφήμιση του ΟΠΑΠ για το Στοίχημα, όπου αρχικά υποδύεται έναν από τους άνδρες που δίνουν εξετάσεις στο ΠΡΟΠΟτζίδικο, ενώ στη συνέχεια τον μαθητή του Γιάννη Ζουγανέλη-Γαλιλαίου, που αναρωτιέται αν τα ματς της Αλμπινολέφε και της Τρέλεμποργκ «γυρίζουν»!
Φυσικά ο χαρακτήρας του Μάνου Σέργιου είναι φανταστικός, διαφημιστικό δημιούργημα. Πρόκειται για τον ηθοποιό Νίκο Μαραγκόπουλο, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας.
Ο Νίκος Μαραγκόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Κιμούλη, ενώ φέτος πρωταγωνίστησε στο «Debrayage» του Ρεμί Ντε Βος που ανέβασε το ΚΘΒΕ. Συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Ο ψεύτης παππούς», «Αμόρε μίο», «Γιούγκερμαν», «Ολα του γάμου δις...κολα», ενώ έχει παίξει και στις κινηματογραφικές ταινίες «Να μ' αγαπάς», «Delivery» και «Αϊ Φορ: Λούφα και απαλλαγή».
Πάντως, όπως και ο Μάνος, έτσι και ο Νίκος αγαπάει το ποδόσφαιρο -δηλώνει φίλαθλος του Παναθηναϊκού-, ασχολείται ερασιτεχνικά και με τη μουσική, αφού παίζει ως dj σε διάφορα μπαρ, ενώ είναι παντρεμένος από πέρυσι το καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved