H άγνωστη φιλία Δεβετζή - Μελισσανίδη
G-Sports

H άγνωστη φιλία Δεβετζή - Μελισσανίδη

Δύο ολυμπιονίκες που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές στον αθλητισμό, είναι κολλητοί φίλοι και πρόσφατα έκαναν και κοινές διακοπές στη Σαντορίνη. Ο λόγος για την Πηγή Δεβετζή και τον Ιωάννη Μελλισανίδη.

«Περάσαμε αξέχαστα με τον Ιωάννη. Σχεδιάζαμε για πολλά χρόνια να κάνουμε μαζί διακοπές. Τελικά, φέτος τα καταφέραμε», δήλωσε η Πηγή στη real και συνέχισε: «Με τον Ιωάννη μάς συνδέουν πάνω από δέκα χρόνια φιλίας. Μια φιλία πραγματική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».
Γνωρίστηκαν μέσα από τον αθλητισμό. Όλα αυτά τα χρόνια ο ένας βοηθούσε τον άλλον στις δύσκολες στιγμές. Και δυο τους είχαν ένα κοινό όνειρο: να κάνουν διακοπές μαζί στη μαγευτική Σαντορίνη. Όμως οι υποχρεώσεις τους, δυστυχώς, φρέναραν τα σχέδιά τους. Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους και να προγραμματίσουν κοινές καλοκαιρινές διακοπές.«Περάσαμε υπέροχα. Η Σαντορίνη είναι μαγικό νησί, αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά των ντόπιων και η άψογη φιλοξενία τους. Είναι γεγονός πως αυτό το καλοκαίρι θα το θυμόμαστε για πάντα» είπε η Πηγή. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Μελλισανίδης εδώ και καιρό κάνει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής ενώ το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τον περνάει στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, όπου συμμετέχει σε σημαντικές παραστάσεις κλασικών έργων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved