Η πρόκληση της adidas για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας
G-Sports

Η πρόκληση της adidas για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η πρόκληση της adidas για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας:Φτιάχνουμε μαζί τον πρώτο digital running χάρτη της Ελλάδας!

Μετά από πάνω από 10 χρόνια σταθερής υποστήριξης του σημαντικότερου δρομικού γεγονότος της πόλης, η adidas συμμετέχει και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης και σε προσκαλεί να ζήσεις μαζί μας τη μεγαλύτερη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού μέσα από το #boostathens, την πιο πρωτότυπη running πρόκληση της χρονιάς.
Κάθε προπόνηση είναι διαφορετική και κάθε running διαδρομή ανεπανάληπτη, έτσι η adidas σε προσκαλεί να μοιραστείς τη δική σου μοναδική εμπειρία τρεξίματος: από τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και μέχρι την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου, οι λάτρεις του τρεξίματος μπορούν να τραβήξουν τη δική τους selfie στο σημείο της running διαδρομής που αγαπούν, να την ανεβάσουν στο ειδικό application της σελίδας adidas running στο facebook https://apps.facebook.com/adidasboostathens/ και να δημιουργήσουν όλοι μαζί τον πρώτο digital running χάρτη της Ελλάδας! Όσοι ανεβάσουν τη selfie τους, θα μπουν σε κλήρωση και 3 τυχεροί κερδίσουν από ένα πλήρες adidas running outfit, καθώς και από ένα ζευγάρι running shoes με την τεχνολογία BOOST για 3 φίλους τους!
Όμως και τα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder) έχουν μια πρόκληση για σένα: #boostchallenge - 15 days to boost your run. Απόκτησε το παπούτσι Energy ή Glide BOOST™ και νιώσε την maximum επιστροφή ενέργειας. Αν δε μείνεις ικανοποιημένος, μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 15 μέρες και η adidas θα σου το αντικαταστήσει.

Οι εκπλήξεις της adidas για το Μαραθώνιο δε σταματούν εδώ! Το adidas booth στη Marathon Expo, που θα βρίσκεται και φέτος στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου, θα υποδέχεται από την Πέμπτη 6 έως και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου όλους τους fans του running, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα επίσημα adidas t-shirts του Μαραθωνίου και τον πιο πρωτοποριακό running εξοπλισμό της adidas. Αλλά και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ημέρα του Μαραθωνίου, το adidas Marathon Camp θα υποδέχεται δρομείς και επισκέπτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved