Παπάζογλου-Τσιρογιάννη: Ξεπέρασαν την κρίση και ζουν κάτω από την ίδια στέγη
G-Sports

Παπάζογλου-Τσιρογιάννη: Ξεπέρασαν την κρίση και ζουν κάτω από την ίδια στέγη

Η σχέση τους πέρασε µια µικρή κρίση εξαιτίας της απόστασης που τους χώριζε, όµως ο έρωτάς τους άντεξε κόντρα στις αντιξοότητες.

Η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη και ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου φαίνεται ότι διανύουν την πιο συνειδητοποιηµένη φάση της κοινής ζωής τους. «Είµαστε στα καλύτερά µας! Πιο ερωτευµένοι από ποτέ! Τώρα έχουµε µηδενίσει τις αποστάσεις και είµαστε συνέχεια µαζί», αποκαλύπτει η Βασιλική στη Real.
Η Ελληνίδα καλλονή και ο άσος του Ατρόµητου υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά µαζί, ερωτευµένοι και κάνοντας όνειρα για ένα κοινό µέλλον. Τα δύο προηγούµενα χρόνια δεν ήταν εύκολα για τη σχέση τους. Η µεταγραφή του Θανάση στην οµάδα του Όφη τον υποχρέωσε να µετακοµίσει στην Κρήτη. Η κρίση λόγω της απόστασης ήταν κάτι που έπρεπε να διαχειριστούν, ειδικά εφόσον οι αυξηµένες υποχρεώσεις της 27χρονης εστεµµένης δεν της επέτρεπαν να ταξιδεύει τόσο συχνά. Τα πράγµατα διευκόλυνε η µεταγραφή του Θανάση στον Ατρόµητο. Οι δυσκολίες πέρασαν στο παρελθόν και τώρα οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να χαµογελούν.
Από τον περασµένο Σεπτέµβριο εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, ζουν µαζί σε ένα όµορφο διαµέρισµα στη Γλυφάδα µε θέα τη θάλασσα και απολαµβάνουν κάθε στιγµή της κοινής καθηµερινότητάς τους.
Έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, το σίγουρο είναι ότι και οι δύο διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους και απολαµβάνουν έναν έρωτα που όλα δείχνουν ότι το 2015 θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved