Μάντυ Περσάκη-Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Βαφτίζουν τον πρίγκιπά τους!
G-Sports

Μάντυ Περσάκη-Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Βαφτίζουν τον πρίγκιπά τους!

Tην απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, που ευχόταν να αποκτήσει, βιώνει η γυµνάστρια Μάντυ Περσάκη. Σχεδόν ενάµιση χρόνο µετά τον γάµο της µε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τρεις µήνες µετά τη γέννηση του γιου τους, το ζευγάρι ζει το δικό του γλυκό παραµύθι, το οποίο δεν έχει δράκους και κακές µάγισσες αλλά µόνο πρίγκιπες, που για τη Μάντυ έχουν τη µορφή του άντρα της και του παιδιού της.

«Για µένα ο Αλέξανδρος και ο γιος µας είναι τα πάντα στη ζωή µου. Είναι οι δύο άντρες που λατρεύω», παραδέχεται µιλώντας στη Real η όµορφη γυµνάστρια, που εµφανίζεται στην εκποµπή «Με το καληµέρα σας» της Χριστίνας Λαµπίρη παρουσιάζοντας ασκήσεις pilates. «Είµαι πιο πολύ ερωτευµένη µε τον Αλέξανδρο µετά τον ερχοµό του µικρού. Θέλαµε πολύ ένα παιδί και είµαστε ευτυχισµένοι που το αποκτήσαµε. Είµαστε µια δεµένη οικογένεια που έχει πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον», συµπληρώνει.
Το ευτυχισµένο ζευγάρι έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες προετοιµασίες για τη βάπτιση του γιου του, καθώς έχει αποφασίσει να γίνει το ερχόµενο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριµένα, το µυστήριο θα τελεστεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Βραυρώνα, εκεί όπου οι γονείς του Αλέξανδρου έχουν κάνει δωρεά µία αγιογραφία µε τα ονόµατα όλων των µελών της οικογένειας. Ο µικρός θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του Αλέξανδρου, τηρώντας το έθιµο. Νονοί του θα είναι η αδερφική φίλη της Μάντυς, Φανή Βαφειάδου, και ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαµάνης.
Το ζευγάρι, που ζει σε µια παλιά αλλά ανακαινισµένη µονοκατοικία στο Μετς, λατρεύει τη νέα καθηµερινότητά του µε τον γιο του, που µόνο απαιτητικός δεν είναι, όπως η ευτυχής µαµά αποκαλύπτει: «∆εν έχουµε αντιµετωπίσει απολύτως κανένα πρόβληµα. Ο µικρός µας είναι πολύ ήσυχος. Είµαστε δύο ευτυχισµένοι γονείς». Παρά το γεγονός ότι η Μάντυ είναι απόλυτα αφοσιωµένη στο µωρό της, δεν απέχει από τις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις. Οι απαιτήσεις του γυµναστηρίου που διαθέτει στα νότια προάστια την ανάγκασαν να επιστρέψει στη δουλειά µόλις είκοσι ηµέρες µετά τη γέννηση του µικρού, όµως η ίδια δεν δυσανασχετεί αφού λατρεύει τη δουλειά της. Επιπλέον, µε αυτόν τον τρόπο κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυµοσύνης και να επιστρέψει στην καλλίγραµµη σιλουέτα της, που είναι άλλωστε και το «εργαλείο» της δουλειάς της. Η Μάντυ λατρεύει αυτό το «µοίρασµά» της ανάµεσα στη µητρότητα και την ενασχόλησή της µε τη γυµναστική. «Έχω φτιάξει το πρόγραµµά µου και δεν παραλείπω να θηλάζω κανονικά τον µικρό», λέει µε χαρά. Ο Αλέξανδρος αποδεικνύεται πολύτιµος για εκείνη, όπως εξηγεί: «Είναι υπέροχος πατέρας και µάλιστα µε βοηθάει πάρα πολύ σε ό,τι έχει να κάνει µε τον µπέµπη µας». Και επειδή όλα µοιάζουν ιδανικά και για τους δύο, η Μάντυ δεν κρύβει την επιθυµία της να µεγαλώσουν ακόµα περισσότερο την οικογένειά τους: «Θα θέλαµε πολύ και δεύτερο παιδί, αλλά λίγο αργότερα», λέει αποφασισµένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved