Κατερίνα Στεφανίδη: Η αθλητική ζωή και η καθημερινότητα
G-Sports

Κατερίνα Στεφανίδη: Η αθλητική ζωή και η καθημερινότητα

Το κλισέ που ακολουθεί όσα παντρεμένα ζευγάρια κινούνται στους ίδιους επαγγελματικούς χώρους θέλει από κάποια στιγμή και έπειτα τον ανταγωνισμό να κυριαρχεί του έρωτα.

«Νομίζω πως μας έχει βγει καλά ως τώρα...» απαντά η Κατερίνα Στεφανίδη στο People και εξηγεί: «Δεν είναι απλά προπονητής μου, είναι και συναθλητής μου. Αυτό με βοηθάει ώστε να μην κάνω προπόνηση μόνη μου. Πηδάμε και σε παρόμοιο ύψος, οπότε έχω και συναγωνισμό. Η συνεργασία μας πηγαίνει καλά, γιατί δεν είναι ο τυπικός προπονητής που μου λέει να κάνω κάτι κι εγώ δεν έχω άλλη επιλογή από το να υπακούσω. Υπάρχει συζήτηση, ακούει όσα έχω να του πω. Έχουμε βρει μια καλή ισορροπία, αφού και εκείνος κάνει την ίδια προπόνηση με εμένα. Και, φυσικά, με έχει βοηθήσει ψυχολογικά να πιστέψω πως πρέπει να βρίσκομαι σε επίπεδο υψηλότερο από αυτό που θεωρούσα εγώ πως άξιζα».

Σε εκείνο που μάλλον έπρεπε να πειραματιστούν ήταν στη ζωή τους έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Η Κατερίνα σπεύδει να τονίσει πως «έχουμε διαφορετική σχέση από εκείνη που έχουν τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια». Και εξηγεί το γιατί: «Υπήρξαμε κολλητοί φίλοι για αρκετά χρόνια πριν κάνουμε σχέση. Ήταν το άτομο που θα έπαιρνα πρώτο τηλέφωνο, γιατί ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Η σχέση και ο γάμος μας έχουν συνεχιστεί με παρόμοιο τρόπο, οπότε δεν υπάρχει αυτή η τριβή της καθημερινότητας. Κι έχουμε κάνει και καλή δουλειά στον προσωπικό τομέα» εξηγεί η ίδια και αποκαλύπτει το μικρό μυστικό της επιτυχίας τους: «Από τη στιγμή που θα φύγουμε από το στάδιο, δεν ασχολούμαστε ξανά με το επί κοντώ. Σαφώς και κάποιες φορές μπορεί να συζητήσουμε για τα δικά μου ή τα δικά του άλματα ή για κάποια αθλήτρια, αλλά γενικότερα αφήνουμε το επί κοντώ μόλις τελειώνει η προπόνηση και ασχολούμαστε με άλλα πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved