Θρύλοι του ποδοσφαίρου που καταστράφηκαν από το αλκοόλ
G-Sports

Θρύλοι του ποδοσφαίρου που καταστράφηκαν από το αλκοόλ

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Μέσα στο γήπεδο βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να παίζει αλλά στην προσωπική του ζωή, πολλά δεν πάνε καλά πολλές φορές.  Ίσως να πίνει αλκοόλ, ίσως να καπνίζει, ίσως να παίρνει ναρκωτικά. 

Ο Πολ Γκασκόιν απασχολεί αρνητικά την κοινή γνώμη και απογοητεύει τους φαν του. Οι τελευταίες φωτογραφίες που τον δείχνουν να περιφέρεται γυμνός και γερασμένος στον δρόμο ψάχνοντας τρόπο να μπει στο σπίτι του είναι σοκαριστικές.

Ο «Γκάζα» ποτέ δεν έκρυψε το πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά και για το αλκοόλ. Οταν ήταν παντρεμένος κακομεταχειριζόταν τη γυναίκα του.

Ο Τζορτζ Μπεστ ήταν μέλος της μεγάλης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της δεκαετίας του '60. «Ξόδεψα τα περισσότε­ρα λεφτά μου στα ποτά, στις γκόμε­νες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα», είχε δηλώσει κάποτε ο ποδο­σφαιριστής που κατέστρεψε τη ζωή του και έφυγε απ' αυτή το 2005. Ουσι­αστικά σταμάτησε στα 27 του!

Στην Βραζιλία, έπαιξε κάποτε ποδόσφαιρο ο Γκαρίντσα. Ηταν στις εθνικές ομάδες μαζί με τον Πελέ, αλλά πέθανε στα 50 του από το αλκοόλ. Είχε γεννηθεί με το ένα πόδι ελάχιστα πιο κοντό από το άλλο και ήταν εξαιρετικός στις ντρίπλες. Έπινε σ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Παντρεύτηκε πέντε φορές. Πέθανε στην ψάθα, αφού δεν είχε χρήματα ούτε για να πάει στο νοσοκομείο. Ο Σώκρατες πέθανε το 2011 αφού δεν μπόρεσε να κόψει το ποτό... αν και γιατρός. Ο θρυλικός Λαντισλάο Κουμπάλα δεν σταμάτησε να πίνει σ' όλη του τη ζωή. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε επίσης ζωή γεμάτη καταχρήσεις. Άλλα παραδείγματα είναι αυτά του Τόνι Ανταμς, του Ζαρντέλ, του Αντριάνο, του Γκερντ Μίλερ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved