Ο «Αιολικός» παρουσίασε την νέα του φανέλα
G-Sports

Ο «Αιολικός» παρουσίασε την νέα του φανέλα

Με μια λαμπερή εκδήλωση διαφορετική από όσες έχουν προηγηθεί στο παρελθόν

ο “Αιολικός” μία απ τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας με έδρα την Μυτιλήνη, ανοίγει μία νέα σελίδα στην μακροχρόνια ιστορία του.

Στο κατάμεστο Motel στην προκυμαία της Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της φετινής φανέλας της ομάδας, παρουσία της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Χριστιάνας Καλογήρου και προσωπικοτήτων απ τον επιχειρηματικό - καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Υποστηρικτές και μεγάλοι χορηγοί της φετινής προσπάθειας του “Αιολικού” σε όλους τους τομείς, είναι ο όμιλος επιχειρήσεων “Karavatakis Group” που ευαισθητοποιείται πάντοτε σε αθλητικά και πολιτιστικά θέματα.
Οι γνωστοί επιχειρηματίες Νίκος Κοκλώνης & Γιώργος Καραβατάκης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ενθάρρυναν όλους του παίκτες και το επιτελείο της ομάδας ώστε ο “Αιολικός” να κατακτήσει και πάλι τη θέση που του αξίζει, τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά. Την φανέλα του “Αιολικού” παρουσίασαν γνωστές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μόδας, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έδωσαν τον παλμό της εκδήλωσης με τα συνθήματά τους.

Η βασική φανέλα έχει το παραδοσιακό κυανόλευκο χρώμα με ρίγα, ενώ στην αναπληρωματική κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved