Μαριέλλα Φασούλα: Στα  βήματα του μπαμπά της
G-Sports

Μαριέλλα Φασούλα: Στα βήματα του μπαμπά της

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Μαριέλας Φασούλα.

Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα και της Μασά Φασούλα μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στο ύψος του πατέρα της, στα 2,13 μέτρα, είναι όμως 1,97 και αν και μόλις 19 ετών έχει καταφέρει να χαράξει τη δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ και να κατακτήσει μια θέση στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών.

Τον τελευταίο χρόνο, όπως αναφέρει η Real η Μαριέλλα ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, όπου σπουδάζει με αθλητική υποτροφία Επικοινωνία στο Boston College και ήταν μέλος της ομάδας του κολεγίου Eagles ενώ πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την ομάδα Vanderbilt University στο Τενεσί.

«Το πρόγραμμα είναι απίστευτα δύσκολο και, αν δεν έχεις καλή διαχείριση χρόνου, δεν τα καταφέρνεις με τίποτα. Εχω μάθημα νωρίς το πρωί, μετά αμέσως πάω στο γήπεδο και πρέπει να ετοιμαστώ για την προπόνηση, που παίρνει περίπου μία ώρα μέχρι να ντυθώ, να κάνω την προθέρμανση και να κάνω μερικές ασκήσεις. Μετά από περίπου 6-7 ώρες στο γήπεδο, με σκληρή προπόνηση και βάρη, συνεχίζω με την ομάδα για φαγητό. Στη συνέχεια, ανάλογα με την ημέρα, θα πρέπει να προλάβω να διαβάσω», δηλώνει με ενθουσιασμό στη Real η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved