Οι πιο καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου
G-Sports

Οι πιο καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου

Είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου και κατά συνέπεια οι πιο καλοπληρωμένοι. Μιλάμε για την κρεμ ντε λα κρεμ του ποδοσφαίρου, τα αστέρια της μπάλας που κάθε τους συμβόλαιο κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα για την οποία παίζουν.

Λάιονελ Μέσι

Ένας παίκτης που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ- ατομικά και ομαδικά. Θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σήμερα και για πολλούς ο καλύτερος όλων των εποχών. Παίζοντας σε όλη την καριέρα του με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής, έχει τα περισσότερα γκολ (368) στο πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ στο σύνολο έχει σκοράρει πάνω από 600 γκολ! Ο Μέσι παρέτεινε το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα και πλέον κερδίζει 46 εκ. ευρώ ετησίως. Φέτος θα είναι παρών και στο μουντιάλ, εκπροσωπώντας την Αργεντινή, που βρίσκεται στο γκρουπ D, και σίγουρα έχουμε πολλά γκολ να δούμε. Ίσως ακόμα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο… το πρώτο για τον Αργεντινό επιθετικό!

Κριστιάν Ρονάλντο

Ρονάλντο ή Μέσι; Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου! Ο Ρονάλντο έχει παίξει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τα τελευταία χρόνια φοράει τη φανέλα της «βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης. Τοπ σκόρερ στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (381 γκολ), και στο Παγκόσμιο Κύπελλο (7 γκολ) με την Πορτογαλία. Είναι σίγουρα ο Ευρωπαίος με το μεγαλύτερο πρεστίζ και οι αμοιβές του φτάνουν τα 30 εκ. ευρώ ετησίως. Φέτος θα πάει στη Ρωσία με τα χρώματα της χώρας του, η οποία βρίσκεται στον όμιλο Β και είναι 3ο φαβορί για να κερδίσει το μουντιάλ μετά τη Γερμανία και τη Βραζιλία. Ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή λείπει από τη συλλογή του, καθώς και από την Πορτογαλία, και μένει να δούμε αν το 2018 θα είναι η χρονιά τους!

Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος άσσος ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας στη Σάντος και μετά ήρθε στα ευρωπαϊκά γήπεδα παίζοντας για τη Μπαρτσελόνα επί 4 χρόνια, μαζί με το Μέσι, και πρόσφατα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα κόστισε 222 εκ. ευρώ, κι έτσι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης- μόλις 26 χρονών! Είναι ο 4ος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Βραζιλίας και αυτό αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα, όταν μιλάμε για την ομάδα συνώνυμο του μουντιάλ. Η Βραζιλία βρίσκεται στον όμιλο Ε της διοργάνωσης και ανάμεσα στα δύο κορυφαία φαβορί για φέτος, ενώ είναι 2η στη διεθνή κατάταξη FIFA. Νέος και πολλά υποσχόμενος ο Νεϊμάρ, έχει ήδη κατακτήσει περισσότερα από ότι θα μπορούσε να ονειρευτεί κανείς…

Αλέξις Σάντσες

Ο Χιλιανός επιθετικός που μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει περάσει από τη Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ, διαγράφοντας εξαιρετική πορεία και στις δύο. Θεωρείται ο καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τη Χιλή, έχοντας σημειώσει 39 γκολ για τη χώρα του. Τα εισοδήματα του υπολογίζονται πια σε 30 εκ. ευρώ ετησίως και σίγουρα αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο Χιλιανό στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Με Ρονάλντο, Μέσι και Νειμάρ στο φετινό μουντιάλ, αναμένεται το ενδιαφέρον να χτυπήσει κόκκινο! Και οι τρεις αγωνίζονται για κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου και ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός, όπως και σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα καταφέρει κάποιος από αυτούς να φέρει την πολυπόθητη κούπα σπίτι του; Η απάντηση το καλοκαίρι, από ευρωπαϊκό έδαφος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved