Πέτρος Πολυχρονίδης: Προβλέπει τον νικητή του Μουντιάλ
G-Sports

Πέτρος Πολυχρονίδης: Προβλέπει τον νικητή του Μουντιάλ

Το Μουντιάλ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης προβλέπει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Θρακιώτης παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως δεν κάνει μελλοντικά σχέδια ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το μεγαλύτερο προσωπικό όνειρο του…

-Εχετε κάνει πολλά χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ. Το Μουντιάλ είναι σε εξέλιξη και θα θέλαμε τη γνώμη σας για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το βαρύτιμο, τρόπαιο.

«Η Ρωσία. Γιατί ο Βλαδίμηρος έχει σχεδιάσει για εμάς πριν από εμάς».

-Τα μελλοντικά σας σχέδια...

«Δεν κάνω ποτέ. Μαθαίνω στον εαυτό μου και τα παιδιά μου να ζούμε το σήμερα και να χορταίνουμε τη ζωή. Το μέλλον απλώς ακολουθεί».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σας;

«Σε προσωπικό επίπεδο; Να προλάβω να γεράσω για να ζήσω αυτά που ΘΑ ονειρευτώ».

-Σε ευρύ επίπεδο...

«Να αφήσει η γενιά μου μια σοβαρή προίκα πολιτισμού στην επόμενη. Βλέπω τους ΜiΙΙennials και ανησυχώ για την εξέλιξη του ανθρώπου. Οι ψηφιακές απολαύσεις βρωμίζουν με σύνδρομα, επιθετικότητα και κόμπλεξ μια ολόκληρη γενιά και ίσως και τις επόμενες αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

Πρέπει να αναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει παιδεία και κουλτούρα, γιατί θεωρούμε ότι πρόκειται απλώς για τη μάθηση στα σχολεία. Τεράστιο λάθος. Η παιδεία έρχεται με τα ταξίδια, τις γεύσεις, τις εικόνες, τη μουσική, τον έρωτα και την αληθινή επαφή των ανθρώπων» σχολίασε ο 40χρονος παρουσιαστής στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved