Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όταν ήμουν μικρός είχα πέσει θύμα bullying»
G-Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όταν ήμουν μικρός είχα πέσει θύμα bullying»

Ο επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα, Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μόνος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες

και ο πρώτος κατέκτησε τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντον αγοριών το 2016, με συμπαίκτη τον εσθονό Κένεθ Ράισμα. Τον Αύγουστο του 2018 ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, στο Τορόντο.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Gala, μιλά για τις δυσκολίες της διαδρομής του μέχρι την κορυφή.

«Οταν ήμουν μικρός είχα πέσει θύμα bullying, καθώς δεν ήμουν καλός στο σχολείο και λόγω αυστηρού προγράμματος προπονήσεων δεν μπορούσα να ακολουθώ τους συμμαθητές μου στις βραδινές τους εξόδους», δε διστάζει να αποκαλύψει. «Αδυνατούσαν να αντιληφθούν ότι είχα επιλέξει μια ζωή εντελώς διαφορετική από τη δική τους, εξάλλου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην αρχή με αμφισβήτησαν λέγοντας "Ελληνας τενίστας; Σιγά!". Δύσκολη φάση της ζωής μου ήταν και ο περσινός μου τραυματισμός, που με κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο μήνες. Η ολική επαναφορά, όμως, έγινε στο Ρολάν Γκαρός».

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά πολύ ωραίο όταν η οικογένεια καταφέρνει να συγκεντρωθεί όλη μαζί. Είμαι ο πρωτότοκος της παρέας», διευκρινίζει και προσθέτει: «Ακολουθούν άλλα τρία παιδιά, ο Πέτρος, δύο χρόνια μικρότερος που σκέφτεται να σπουδάσει Αθλητικό Μarketing, ο Παύλος 11 ετών, και η τζούνιορ Ελισάβετ, που ως μικρότερη την έχουμε χαϊδεμένη και της κάνουμε όλα τα χατίρια. Η Ελισάβετ είναι η πριγκίπισσα μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved