Αχώριστοι Πετρούνιας-Μιλλούση: Η κρίση στη σχέση τους, η επανασύνδεση & το κοινό επαγγελματικό βήμα
G-Sports

Αχώριστοι Πετρούνιας-Μιλλούση: Η κρίση στη σχέση τους, η επανασύνδεση & το κοινό επαγγελματικό βήμα

Mαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Οι δύο κορυφαίοι αθλητές είναι αχώριστοι, είτε όταν πανηγυρίζουν για κάποια ακόμα κατάκτηση στα αθλήματα που υπηρετούν είτε όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάποια δύσκολη στιγμή τους.

Ήταν μαζί στον τελευταίο μεγάλο αγώνα που έδωσε εκείνος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ. Εκεί, ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε το ένατο κατά σειρά χρυσό μετάλλιό του, κάνοντας τους Ελληνες υπερήφανους. Η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση, για ακόμα μια φορά, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, αφού, ως πρωταθλήτρια κι εκείνη, γνωρίζει πολύ καλά το άγχος και τις δυσκολίες που έχει κάθε αγώνας τέτοιου επιπέδου.

Στην αγκαλιά της πανηγύρισε το χρυσό του μετάλλιο, ενώ εκείνη δεν σταμάτησε να τον ενθαρρύνει σε κάθε του βήμα, ειδικά εφόσον γνώριζε πως υπέφερε από τον τραυματισμένο του ώμο και πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Μία ακόμα δύσκολη στιγμή του ζευγαριού στο Κατάρ ήταν όταν η Βασιλική, κατά τη διάρκεια των αγώνων εκεί, ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας της. «Αν και ο Λευτέρης συνεχίζει ακάθεκτος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Βασιλική αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ως ζευγάρι είναι πολύ δεμένοι και ατενίζουν το μέλλον με κοινή οπτική», αποκαλύπτει στη Realnews άτομο από τον φιλικό τους κύκλο και συνεχίζει: «Μετά από μια κρίση που είχαν περάσει στη σχέση τους, όταν η Βασιλική την περασμένη χρονιά είχε συμμετάσχει στο “Nomads”, το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και κάνει κοινά σχέδια για το μέλλον του. Εχουν προχωρήσει αρκετά όσον αφορά την υλοποίηση ενός κοινού ονείρου τους, που είναι η δημιουργία ενός γυμναστηρίου, το οποίο ετοιμάζουν στα νότια προάστια. Οσο για τη σχέση τους, ζουν σαν παντρεμένοι, απολαμβάνοντας την καθημερινότητά τους κάτω από την ίδια στέγη. Η Βασιλική είναι ο φύλακας-άγγελος του Λευτέρη. Bρίσκεται πάντα δίπλα του για να τον φροντίζει και να τον στηρίζει ψυχολογικά σε κάθε επιλογή του.

Άλλωστε, και στο Κατάρ, που ο Λευτέρης πονούσε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά και των αγώνων, η Βασιλική ήταν εκεί για να τον στηρίζει, όπως και μετά, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τη Γαλλία, προκειμένου να χειρουργηθεί ο Ελληνας πρωταθλητής». Οι δυο τους, μόλις 48 ώρες μετά το χρυσό μετάλλιο, μετέβησαν μαζί στο Ανσί και στη γενική κλινική της γαλλικής πόλης, όπου ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χρόνια τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής, με τη Βασιλική να μη λείπει στιγμή από το πλευρό του, ενώ το κινητό της δεν σταμάτησε να χτυπά από φίλους και γνωστούς που ήθελαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι, όπως ήταν προγραμματισμένο, δεν επέστρεψε κατευθείαν στην Αθήνα, αλλά παρέμεινε λίγο καιρό ακόμα στην όμορφη πόλη της Γαλλίας προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική πορεία του κορυφαίου Ελληνα πρωταθλητή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα ακολουθήσει ένα εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, έτσι ώστε να επανέλθει στις προπονήσεις σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς σε τρεις μήνες, ενώ σε πέντε μήνες θα είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στους αγώνες με στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved