Θα σκοράρει πρώτος και στο ντέρμπι ο Ρονάλντο;
G-Sports

Θα σκοράρει πρώτος και στο ντέρμπι ο Ρονάλντο;

• To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα Γιουβέντους-Ίντερ

Η Γιουβέντους κάνει περίπατο στη Serie A. Έχει ξεφύγει 8 βαθμούς από τη δεύτερη στη βαθμολογία Νάπολι. Είναι αήττητη με 13 νίκες και μία ισοπαλία και υποδέχεται απόψε στις 21:30, την τρίτη Ίντερ, η οποία έχει 11 πόντους λιγότερους.

Πρωταγωνιστής και στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνολικά, έχει πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τη Σασουόλο, πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ της νίκης με 2-1 της Γιουβέντους. Δύο γκολ σημείωσε και στο 1-2 κατά της Έμπολι. Σε άλλα 6 παιχνίδια σκόραρε από μία φορά.

Σε 4 αγώνες, με τη Σασουόλο, τη Φροζινόνε, την Τζένοα και τη Σπαλ, άνοιξε το σκορ. Θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ και στο σημερινό ντέρμπι με την Ίντερ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για το ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι των δύο ομάδων, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved