Ξεφεύγει στο πρωτάθλημα, θέλει και το κύπελλο
G-Sports

Ξεφεύγει στο πρωτάθλημα, θέλει και το κύπελλο

Η Ντόρτμουντ κυνηγάει την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Η Ντόρτμουντ, με την ισοπαλία 1-1 που έφερε στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ, ξέφυγε 7 βαθμούς από τη Μπάγερν στη Bundesliga. Εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Βαυαρών με 3-1 από τη Λεβερκούζεν κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο +7 είναι η διαφορά της και από τη Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 0-2 τη Σάλκε.

Στόχος της δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Απόψε, στις 21:45, υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης κι είναι φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Την κέρδισε με 2-1 και για το πρωτάθλημα, στις 15 Δεκεμβρίου. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τη νίκη της Ντόρτμουντ.

Προβάδισμα για το Αμβούργο στο ματς με τη Νυρεμβέργη

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Αμβούργο, παρά την ήττα του με 2-0 από τη Μπίλεφελντ, παραμένει στην κορυφή και είναι φαβορί για την άνοδο. Θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο και στην έδρα του έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στο σημερινό (19:30) παιχνίδι με τη Νυρεμβέργη, η οποία είναι προτελευταία στην πρώτη κατηγορία και παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και για το Αμβούργο.

Ποντάρει στην έδρα για να πάρει το εισιτήριο η Ναντ

Στο κύπελλο Γαλλίας η Ναντ φιλοξενεί, στις 19:30, την Τουλούζ και ποντάρει στην έδρα της για να την αποκλείσει. Την κέρδισε στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους με 2-1 και 4-0. Ο «άσος» της Ναντ έχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Στο πρωτάθλημα η Μαρσέιγ, μετά από 2 ήττες, με 2-1, από τη Λιλ στο γήπεδό της και τη Ρεμς εκτός έδρας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στην προσπάθειά της να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Υποδέχεται σήμερα, στις 20:00, τη Μπορντό, η οποία προέρχεται από 2 ήττες από το Στρασβούργο, με 1-0 στο πρωτάθλημα και με 3-2 στο λιγκ καπ. Και ο «άσσος» της Μαρσέιγ προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved