Γιώργος Καραγκούνης: Συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική
G-Sports

Γιώργος Καραγκούνης: Συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική

Στο πάνθεον μπαίνει σήμερα ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «τυπάρας» συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την γαλανόλευκη φανέλα και γίνεται μόλις ο τρίτος Έλληνας παίκτης που τα καταφέρνει μετά τους Άγγελο Μπασινά και Θοδωρή Ζαγοράκη. Η μοίρα, μάλιστα, τα έφερε έτσι που αυτό γίνεται κόντρα στην ομάδα με την οποία φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας πριν από δύο χρόνια στη Ρίγα.


Ο Καραγκούνης - που θα βραβευθεί για αυτό το σημαντικό επίτευγμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Λετονία - αγωνίζεται στις εθνικές ομάδες εδώ και 20 χρόνια και τιμάει την φανέλα με το εθνόσημο. Το ντεμπούτο του με την ανδρών το έκανε 20 Αυγούστου 1999 με τον Βασίλη Δανιήλ στον πάγκο σε ένα νικηφόρο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ, ενώ η επόμενη συμμετοχή του ήρθε ένα χρόνο αργότερα σο εκτός έδρας 2-2 με την Ελβετία.


Ο «Κάρα» σημείωσε το πρώτο του - από τα έξι συνολικά που έχει σημειώσει στα 11 χρόνια παρουσίας του στην ανδρών - γκολ με τα χρώματα της εθνικής σε ένα ματς που σίγουρα δεν θέλει να θυμάται. Πρόκειται για το ντεμπούτο του Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο κόντρα στην Φινλανδία στην συντριβή με 5-1 της εθνικής μας ομάδας. Γκόλ σταθμός, όμως, είναι αυτό στην πρεμιέρα του αλησμόνητου EURO2004 κόντρα στην Πορτογαλία στο Ντραγκάο.
Πηγή: leoforos

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved