Θα «κλέψει» το εισιτήριο από τη Μπαρτσελόνα η Λίβερπουλ;
G-Sports

Θα «κλέψει» το εισιτήριο από τη Μπαρτσελόνα η Λίβερπουλ;

Η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Λίβερπουλ, έχει στα χέρια της το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και θέλει να το «σφραγίσει» στον αποψινό αγώνα-ρεβάνς στο Anfield.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να της το «κλέψει». Θα καταφέρει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή ή η Μπαρτσελόνα θα «κλειδώσει» την πρόκριση για τον τελικό της Μαδρίτης;

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμη καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος». Σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Προσφέρονται και έξι συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ και να κερδίσει η Λίβερπουλ με σκορ 2-1, να σκοράρει ο Μανέ και να προκριθεί η Λίβερπουλ, να σκοράρει πρώτος ο Μέσι και να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, να σκοράρει ο Σουάρες και να είναι περισσότερα από 10 τα κόρνερ του αγώνα, να μπουν πάνω από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα κόρνερ στο πρώτο μέρος να είναι περισσότερα από 4, να σημειωθούν 4-6 γκολ και να εκτελεστούν 9-11 κόρνερ στον αγώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved