Τα νέα αστέρια του μπάσκετ λάμπουν στην Κρήτη
G-Sports

Τα νέα αστέρια του μπάσκετ λάμπουν στην Κρήτη

  • Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19

Το πιο σημαντικό τουρνουά μπάσκετ των μικρών ηλικιών διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη. Στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου γίνονται οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19.

Τα νέα αστέρια του μπάσκετ λάμπουν στην Κρήτη. Από αυτή τη διοργάνωση έχουν αναδειχτεί στο παρελθόν πολλοί αθλητές που έκαναν μεγάλες καριέρες στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 29 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 7 Ιουλίου με το μεγάλο τελικό. Παίρνουν μέρος 16 ομάδες, οι 14 που προκρίθηκαν από τα προκριματικά, οι ΗΠΑ, ως κάτοχος του τίτλου και η Εθνική Ομάδα, ως διοργανώτρια.

Μία νίκη και μία ήττα για την Εθνική Ομάδα

Στο πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο η Εθνική Ομάδα κέρδισε με 85-69 τις Φιλιππίνες. Στο δεύτερο αγώνα ηττήθηκε με 83-75 από τη Ρωσία και σήμερα στις 20:30 δίνει το τρίτο ματς με την Αργεντινή.

Χρειάζεται νίκη με περισσότερους από 5 πόντους διαφορά για να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο ή με πάνω από 15 πόντους για να τερματίσει πρώτη. Συνεχίζουν στη διοργάνωση όλες οι ομάδες, όμως έχει σημασία η κατάταξη για να είναι πιο εύκολη η αντίπαλος στη συνέχεια, στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Φαβορί οι ΗΠΑ για την κατάκτηση του τίτλου

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Αργεντινή, μεταξύ άλλων, στον νικητή, το ημίχρονο/τελικό, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου και κάθε περιόδου, το σύνολο των πόντων, τη διαφορά των πόντων, τον νικητή σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους.

Προσφέρεται και ειδικό στοίχημα για τον νικητή της διοργάνωσης. Φαβορί, για να κατακτήσουν για έκτη φορά τον τίτλο, είναι οι ΗΠΑ. Ακολουθούν η Γαλλία και η Σερβία.

Ειδικά στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν από τώρα και σε ειδικά στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο των ανδρών, το οποίο ξεκινά στις 31 Αυγούστου στην Κίνα.

Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στον έκτο όμιλο με το Μαυροβούνιο, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία. Προσφέρονται μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της διοργάνωσης, την κατάκτηση μεταλλίου και τους νικητές των οχτώ ομίλων.

Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ακολουθούν η Σερβία και η Ισπανία, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Εθνική Ομάδα, πάνω από τη Γαλλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved