Κατερίνα Στεφανίδη: Όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της και τη σχέση τους (photos)
G-Sports

Κατερίνα Στεφανίδη: Όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της και τη σχέση τους (photos)

Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για τον σύζυγό της και την κοινή τους ζωή.

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας είναι γνωστή. Το κορίτσι που άφησε την Ελ­λάδα το 2009 για να σπουδάσει Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, πριν περίπου 6 χρόνια, είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο αγώνων το Φοίνιξ της Αριζόνα.

Εκεί γνώρισε τον Μίτσελ Κρίερ, έναν αθλητή του άλματος επί κοντώ. Οι δυο τους γρήγορα έγιναν πολύ καλοί φίλοι και ύστερα από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 2015, μετά από μια αυθόρμητη πρόταση γάμου του Μίτσελ ένα βράδυ στην παραλία του Σαν Ντιέγκο όπου είχαν πάει για αγώνες. Ο Μίτσελ ήταν ήδη επίσημα ο προπονητής της. Το πτυχίο στη Βιολογία ακολούθησε μεταπτυχιακό στη Νευροψυχολογία, που της χάρισε και τη θέση της βοηθού καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Ο Μίτσελ παραμένει μέχρι σήμερα προπονητής και σύντροφος της, το στήριγμα της που τη βοηθάει, όπως έχει πολλάκις εξο­μολογηθεί, να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αλλά και αθλήτρια.

«Οταν ταιριάζει η χημεία των ανθρώπων γίνονται ωραία πράγματα. Μια καλή σχέση είναι καταλυτική για να πάρεις κουράγιο και εντέλει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Ο Μίτσελ με βοήθησε να ανακαλύψω κρυμμένες δυνάμεις. Το ότι βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο μας κάνει πιο δυνατούς. Οταν υπάρχει καλή βάση, το να περνάς πολλή ώρα με τον άλλον κάνει ία πράγματα καλύτερα, όχι χειρότερα. Ασε που ο άνδρας μου με βοήθησε να γίνω καλύ­τερη αθλήτρια».

Με τον σύντροφό της
Με τον σύντροφό της

Είναι στα πλάνα της για την απόκτηση ενός παιδιού;

«Προς το Παρόν ζούμε μια ζωή που μας αρέσει πάρα Πολύ και μας κάνει ευτυχισμένους. Δεν μας λείπει κάτι. Το βιολογικό μας ρολόι δεν έχει Χτυπήσει ακόμη για να γίνουμε γονείς. Ολα ά εξάλλου πιστεύω πως έρχονται τη στιγμή που πρέπει από μονά τους», απαντά χωρίς ενόχληση. Δεν αποφεύγει τις δουλειές του σπιτιού, αν και η μαγειρική δεν περιλαμβάνε­ται στις αγαπημένες της ασχολίες: «Είμαι τυχερή σ' αυτό τον τομέα», εξομολογείται. «Ο σύζυγος μου ανήκει στη κατηγορία των ανδρών που αγαπούν την κουζίνα, οπότε τη διατροφή μας τη φροντίζει εκείνος», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved