Πετρούνιας-Μιλλούση: Η κόρη τους έκλεισε τον πρώτο μήνα ζωής! Η τρυφερή φωτό της ευτυχισμένης μαμάς!
G-Sports

Πετρούνιας-Μιλλούση: Η κόρη τους έκλεισε τον πρώτο μήνα ζωής! Η τρυφερή φωτό της ευτυχισμένης μαμάς!

Εδώ και ένα μήνα η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνουν τις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές με τη νεογέννητη κόρη τους. 

Ήταν 5 Νοεμβρίου όταν η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έφερνε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Άρχοντα των κρίκων και έβλεπαν και οι δύο της ζωή τους να αλλάζει ριζικά.

Σήμερα, ένα μήνα μετά, η ευτυχισμένη μαμά η οποία όλο αυτό το διάστημα δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της μικρούλας καθώς την φροντίζει κάθε ώρα και λεπτό, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, κρατώντας το χεράκι της νεογέννητης κόρης της και γράφοντας χαρακτηριστικά: "ένα μήνα μαζί". Η ευτυχισμένη μανούλα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αλλά έκανε και αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν ανεβάζοντας φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και λίγο πριν φέρει στον κόσμο τη μικρή της ενώ σε μία άλλη ανάρτησή της ανέβασε και μία ακόμα φωτό μέσα από το μαιευτήριο και λίγο πριν τον τοκετό.

Όλες οι αναρτήσεις, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν... καταιγισμό από likes και ευχές για μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved