Ο Πολ πέθανε πριν τον... τελικό του Μουντιάλ
G-Sports

Ο Πολ πέθανε πριν τον... τελικό του Μουντιάλ

Η σκηνοθέτης της ταινίας “Ποιος σκότωσε τον Πολ” έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο χαμό του πιο πολυσυζητημένου χταποδιού.


Η Ζιανγκ Ξιάο αποκάλυψε ότι το συμπαθές συμπαθές μαλάκιο πέθανε δυο ημέρες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου, δηλαδή στις 9 Ιουλίου και όχι την περασμένη Τρίτη (26/10) όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Είπε μάλιστα πως οι υπεύθυνοι τον αντικατέστησαν στα κρυφά.

"Για τις ανάγκες της ταινίας κάναμε πολλές έρευνες και είμαι 60 με 70% σίγουρη ότι ο Πολ πέθανε στις 9 Ιουλίου και ότι οι Γερμανοί έκρυψαν την είδηση του θανάτου του και μας εξαπάτησαν για αρκετό διάστημα. Είμαστε σε επικοινωνία με το γερμανικό ενυδρείο από το ξεκίνημα της παραγωγής του φιλμ αλλά μου φάνηκε ότι φοβήθηκαν να το πουν" δήλωσε η σκηνοθέτης στην Gurdian.


Από την πλευρά του, το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν διέψευσε τια αποκαλύψεις αυτές. "Δεν είναι καθόλου αλήθεια ότι ο Πολ πέθανε αυτό το καλοκαίρι. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πέθανε χθες τη νύχτα. Ήταν 2,5 ετών, είναι μία φυσιολογική ηλικία θανάτου για ένα χταπόδι. Απλά πέθανε".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved