Ξεσάλωσε στη Μύκονο αγκαλιά με το κορίτσι του ο Τσιτσιπάς! (photos)
G-Sports

Ξεσάλωσε στη Μύκονο αγκαλιά με το κορίτσι του ο Τσιτσιπάς! (photos)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κατακτήσεις μόνο στα γήπεδα τένις αλλά και στην προσωπική του ζωή αφού αυτόν τον καιρό είναι πολύ ερωτευμένος! 

Ο διεθνής άσος του τένις διανύει περίοδο διακοπών και μάλιστα στην αγαπημένη του Μύκονο. Και έχει την καλύτερη παρέα αφού εκτός από τους καλούς του φίλους είχε στο πλευρό του και τη σύντροφό του.

Ο κορυφαίος τενίστας μαζί με την αγαπημένη του, Θεοδώρα Πεταλάς, παραβρέθηκαν στο event στην Ψαρρού, με την αγαπημένη Κουβανή ερμηνεύτρια Rosanna Mailan και την βιολίστρια Eva Presley, η οποία έδωσε ένα μοναδικό και ξεχωριστό show με το βιολί της.

Μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνούσε τόσο καλά που έφτασε στο σημείο να σηκωθεί και να χορέψει αλλά και να τραγουδήσει από μικροφώνου με την Κουβανή τραγουδίστρια.

Φυσικά το κέφι στο Kensho πήρε φωτιά και όλη η παρέα έδειξε να απολαμβάνει την όμορφη βραδιά, ιδιαίτερα ο διάσημος Έλληνας τενίστας ο οποίος μάλιστα όταν δεν χόρευε ή τραγουδούσε, βρισκόταν κοντά στη σύντροφό του με την οποία έβγαζε selfies ή ακουμπούσε τρυφερά στον ώμο της.

Κάτι που αποδεικνύει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ ερωτευμένος αυτόν τον καιρό και δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη Θεοδώρα του.

Δείτε τρυφερά ενσταντανέ τους αλλά και στιγμές κεφιού και γλεντιού στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved