Ισπανία-Ελλάδα: Πάρτι στο Twitter - Ο Μπακα-φλέσσας και η απουσία Ανδρούτσου την 25η Μαρτίου (pics)
G-Sports

Ισπανία-Ελλάδα: Πάρτι στο Twitter - Ο Μπακα-φλέσσας και η απουσία Ανδρούτσου την 25η Μαρτίου (pics)

Ισπανία-Ελλάδα: Ένα μοναδικό… γλέντι και πάρτι στήθηκε στο Twitter αμέσως μετά την ισοπαλία (1-1) της εθνικής ομάδας στην ιβηρική χερσόνησο. Ο Μπακασέτας πήρε τη θέση του… Παπαφλέσσα, αν και ο Φαν’τ Σιπ έκανε ένα… σφάλμα με την απουσία του Ανδρούτσου από την ενδεκάδα.

Ένας κακός… χαμός σηκώθηκε στη διάσημη ψηφιακή πλατφόρμα από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, την Ισπανία.

Η «γαλανόλευκη» πήρε την ισοπαλία 1-1 χάρις στο πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Φαν’τ Σιπ έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα, αλλά και μεγάλη συγκέντρωση στο πλάνο που είχε εκπονηθεί από τον Ολλανδό κόουτς και το τεχνικό του επιτελείο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση τράβηξε την προσοχή των περισσότερων Ελλήνων, με αποτέλεσμα να γίνει κορυφαίο trend στο Twitter.

Πολλοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν για την ισοπαλία στο Ισπανία-Ελλάδα, αν και κάποιοι θέλησαν να δώσουν… χρώμα στην επιτυχία της εθνικής ομάδας.

Πάντως, υπήρξαν και αρκετοί που βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία για να τρολάρουν, αλλά και να σχολιάσουν μ’ έναν ιδιαίτερο… τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved