Καταγγελίες – Γυμναστική: Η κακοποίηση «συνέβαινε κατά κόρον από το 1985 έως το 2010»
G-Sports

Καταγγελίες – Γυμναστική: Η κακοποίηση «συνέβαινε κατά κόρον από το 1985 έως το 2010»

Για τις σοκαριστικές καταγγελίες περί κακοποίησης από τους 22 αθλητές της ενόργανης γυμναστικής μίλησε ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί.

Ο Αλέξανδρος Αδαμίδης διευκρίνισε ότι οι καταγγέλλοντες «είναι αθλητές που είχαν επιτυχίες σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

«Όταν έχουν συμβεί αυτά τα σοκαριστικά γεγονότα σε μια παιδική ψυχή, τη στιγματίζουν σε όλη της τη ζωή» συμπλήρωσε ο δικηγόρος των 20 αθλητριών και των δύο αθλητών που έκαναν τις καταγγελίες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει εισαγγελική παρέμβαση.

«Σημειώστε ότι αυτά τα συμβάντα που έζησαν τους έχουν απωθήσει από τον αθλητισμό. Έχουν αφήσει τις ψυχές τους στα ταπί, στα αποδυτήρια και τους διαδρόμους των κλειστών γυμναστηρίων» πρόσθεσε ο κ. Αδαμίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες από τη Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση υποστηρίζοντας ότι 150-160 αθλητές έχουν φτιάξει ένα γκρουπ στα social media.

«Μια αθλήτρια ανέφερε ένα τέτοιο συμβάν και στη συνέχεια υπήρξε ένας χείμαρρος με άλλα που κατέγραφαν αθλητές και αθλήτριες. Έτσι διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά κάτι που συνέβαινε κατά κόρον από το 1985 μέχρι το 2010» πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved