Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μυθική εμφάνιση στο NBA - Έτρεξε να αγκαλιάσει τη μάνα του μετά τον αγώνα!
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μυθική εμφάνιση στο NBA - Έτρεξε να αγκαλιάσει τη μάνα του μετά τον αγώνα!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία μοναδική εμφάνιση  και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης των φετινών τελικών του ΝΒΑ!

Έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας 50 πόντους!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκανε το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι πέτυχε 50 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή και αναδείχθηκε MVP των ΝΒΑ Finals. Οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Τη στιγμή που το Game 6 ολοκληρώνεται και οι Μπακς κατακτούν το πρωτάθλημα, ο «Greek Freak» φεύγει αμέσως από το παρκέ, αναζητά τη μητέρα του και έναν από τους αδελφούς του στην εξέδρα και αγκαλιάζει την γυναίκα του. Μόλις φορά το καπελάκι του πρωταθλητή ξεσπά σε λυγμούς.

«Ήθελα να το κάνω γι' αυτή την ομάδα, γι' αυτούς τους συμπαίκτες. Ήθελα να το κάνω στην πόλη αυτή», ήταν τα πρώτα λόγια του "Greek Freak" μόλις πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου, βγάζοντας μία απίστευτη κραυγή.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved