Ολυμπιακοί Αγώνες: «Έκοψαν» οι σκηνοθέτες την προσπάθεια του Πετρούνια και η Μιλλούση εκνευρίστηκε
G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Έκοψαν» οι σκηνοθέτες την προσπάθεια του Πετρούνια και η Μιλλούση εκνευρίστηκε

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Τόκιο έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού  βαθμολογήθηκε με 15.333 στον 2ο από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών, πήρε την πρώτη θέση και η πρόκριση του στον τελικό είναι δεδομένη.

Εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση περίμενε να δει την προσπάθεια του άντρα της και τελικά δεν είδε!

Η ίδια λοιπόν μεένα βίντεο ανέφερε ότι είναι χαρούμενη με την βαθμολογία του Λευτέρη Πετρούνια, όμως ήταν έξαλλη που «έκοψαν» οι σκηνοθέτες την προσπάθειά του:

«Εδώ λοιπόν, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν»!

Πριν από λίγο, μέσα από το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1, δόθηκε η επίσημη απάντηση: «Να σας ενημερώσουμε ότι αμέσως μόλις έχουμε τα χαρακτηριστικά πλάνα από τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, θα τα μεταδώσουμε αμέσως. Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved