Άννα Κορακάκη: Νόσησε από κορονοϊό και χάνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
G-Sports

Άννα Κορακάκη: Νόσησε από κορονοϊό και χάνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η Άννα Κορακάκη, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για εκείνη.

Η αθλήτρια δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της σκοποβολής στην Νορβηγία και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα της στοιχίσει.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στη Νορβηγία ωστόσο στο τεστ κορονοϊού βγήκε θετικό.


«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έχοντας προσβληθεί από τον ιό COVID-19, με πολύ μεγάλη λύπη, δεν εκπροσωπώ τη χώρα μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10μ που λαμβάνει χώρα στη Νορβηγία. Βρέθηκα θετική στα τεστ που υποχρεούνται όλες οι αποστολές να υποβληθούν κατά την άφιξή τους· ως εκ τούτου, βρίσκομαι για τρίτη ημέρα σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, όπως και για όσο ορίζουν τα πρωτόκολλα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και του κράτους της Νορβηγίας.
Δεν το περνάω με ιδιαίτερη ευκολία, αισιοδοξώ όμως με τις μέρες να ανακάμψω και να επιστρέψω διπλά δυνατότερη στους αγώνες μας! Εύχομαι περαστικά σε όλους όσοι νοσούν και χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και τους ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Κορακάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CbiJZjwsBa8

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved