Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του - Το μήνυμα της αδερφής του
G-Sports

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρήνος για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του - Το μήνυμα της αδερφής του

Ανείπωτος πόνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Το ένα από τα δίδυμα βρέφη που απέκτησε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πέθανε στη γέννα, ενώ το κορίτσι χαίρει άκρας υγείας. Η ανακοίνωσή του στο Instagram προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, με τα συλλυπητήρια μηνύματα να είναι πολλά.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγοριού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», αναφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπαραχτικό του μήνυμα.

H αδερφή του άσσου, Κάτια Αβέιρο με ένα μήνυμά της συγκινεί για την απώλεια που βιώνει η οικογένειά της: «Ο μικρός μας άγγελος είναι στην αγκαλιά του πατέρα μας. Και το μικρό μας κορίτσι είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά, τον 11χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών και με την Τζορτζίνα απέκτησε την Αλάνα τον Νοέμβριο του 2017 και την νεογέννητη κόρη τους.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο-Σε κλίμα οδύνης ανακοίνωσε την απώλεια του νεογέννητου γιου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved