Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά το θάνατο του νεογέννητου γιου του
G-Sports

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά το θάνατο του νεογέννητου γιου του

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού τη μια πενθεί για το χαμό του νεογέννητου γιου του, από την άλλα όμως πρέπει να είναι δυνατός για τη νεογέννητη κόρη του.

Στην πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την τραγωδία, ο άσσος των γηπέδων ποζάρει με την σύντροφός του και όλα τα τους τα παιδιά.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Τζο και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τη συμπαράσταση. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο» έγραψε ο άσσος του ποδοσφαίρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκαλώντας συγκίνηση.

Δες τη φωτογραφία

Θυμίζουμε πως τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του μωρού του, είχε κάνει γνωστή ο ίδιος μέσα από ένα σπαρακτικό μήνυμα

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγοριού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved