Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταρρακωμένος στην πρώτη φωτό μετά την απώλεια του νεογέννητου γιου του
G-Sports

Κριστιάνο Ρονάλντο: Καταρρακωμένος στην πρώτη φωτό μετά την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις της Manchester United μετά τον τραγικό χαμό του μωρού του. 

Η οικογένεια βυθίστηκε το πένθος αφού όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το ένα από τα δίδυμα βρέφη που απέκτησε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πέθανε στη γέννα.

Ο ίδιος στην πρώτη του φωτογραφία μετά την απώλεια δείχνει καταρρακωμένος και απόλυτα συντετριμμένος.

Ο άσσος των γηπέδων είχε ζητήσει άδεια από τις προπονήσεις του λόγω της τραγικής αυτής κατάστασης, ωστόσο επέστρεψε σχετικά νωρίς στις προπονήσεις του.

Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και η σύντροφό του, η οποία πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια παράλληλη με τις πρώτες ώρες της κόρης της, η οποία γεννήθηκε υγιέστατη.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγοριού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπαρακτικό πρώτο του μήνυμα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved