Μάικ Μπατίστ: “Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου”
G-Sports

Μάικ Μπατίστ: “Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου”

Ο Μάικ Μπατίστ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην “Πράσινη” και μίλησε για όλα. Για τον Παναθηναϊκό, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για όσα θα πει στον γιο του για τους “πράσινους”.


«Θα του πω τα πάντα. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μου. Οταν αποφασίσω να σταματήσω - δεν μπορώ να παίζω για πάντα - αυτό θα του πω. Οτι είναι η ζωή μου. Θα μάθει τα πάντα. Ολες τις μεγάλες μας στιγμές, τα άσχημα που έχουμε περάσει, τις στιγμές που γίναμε πρωταθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα του απαντήσω σε όλα. Ο,τι πρέπει να ξέρει για τον Παναθηναϊκό θα το μάθει. Για έναν σύλλογο με αμέτρητα πρωταθλήματα, φοβερή παράδοση στο να νικάει και τους αμέτρητους παίκτες που έχουν έρθει σε αυτόν. Επίσης θα του πω πως είναι να παίζεις για τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ για όσα θα μεταφέρει στον γιο του.
Για τον τραυματισμό του τόνισε: “Είμαι εντάξει. Μου είπαν ότι όλα είναι πολύ καλά. Τώρα θα πρέπει να επανέλθω. Για λίγο καιρό να μην κάνω τίποτα πέρα από θεραπείες. Να δυναμώσω και πάλι τους μυς μου για να είμαι απόλυτα έτοιμος να ξαναμπώ σε ρυθμούς αγώνων. Με τον Ολυμπιακό θα είμαι έτοιμος και για τα παιχνίδια πριν τον Ολυμπιακό.”
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: “Κόντρα στον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολα και συναρπαστικά. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, στο γήπεδο μας και θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλον τον κόσμο της ομάδας με μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε το πλεονέκτημα. Παίζουμε στο σπίτι μας, θα έχουμε την βοήθεια των οπαδών μας και δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά και για το τοπ 16 που θα ξεκινήσει.”
Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε: “Είναι ο αρχηγός μας. Ο ρόλος του φέτος είναι όντως διαφορετικός κι αυτό γιατί θα είμαστε εμείς ως ομάδα διαφορετικοί στη θέση του γκαρντ. Δεν έχουμε τόσο βάθος όσο είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρει ότι πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες για να πετύχουμε. Πάντα έπρεπε να το κάνει, άλλα ήμασταν διαφορετικοί.”
Πηγή: Πράσινη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved