Πελέ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του πάνω από το φέρετρο - «Φτάσαμε σπίτι»
G-Sports

Πελέ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του πάνω από το φέρετρο - «Φτάσαμε σπίτι»

Το «Μαύρο Διαμάντι», ο οποίος ήταν για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που γέννησε ο πλανήτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Ο Πελέ, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Τρες Κορασόες (Τρεις Καρδιές) κι έμελλε να κάνει εκατομμύρια καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά με όσα έκανε με την μπάλα στα πόδια, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο παγκοσμίως.

Ο Πελέ έδωσε ίσως μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του, μιας και η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερη κρίσιμη, καθώς είχε χτυπηθεί από καρκίνο στο παχύ έντερο και είχε κάνει μετάσταση σε άλλα όργανα, με τον οργανισμό του μάλιστα να μην ανταποκρινόταν στις θεραπείες.

Με το που άφησε την τελευταία του πνοή, η κυβέρνηση της Βραζιλίας κήρυξε τριήμερο Εθνικό πένθος, ενώ η κηδεία του «Βασιλιά» θα λάβει χώρα την Τρίτη (03/01). Το φέρετρο του Πελέ έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο κέντρο του σταδίου Vila Belmiro, την έδρα της Σάντος, το οποίο έχει χωρητικότητα 16.000 ατόμων.

Τοποθετήθηκε στο κέντρο του γηπέδου και ο χώρος άνοιξε για το κοινό ακριβώς στις 10 το πρωί (15:00 ώρα Ελλάδας). Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει έως τις 10 το πρωί της Τρίτης.

Ο γιος του ποδοσφαιριστή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο social media μία φωτογραφία από το γήπεδο της Σάντος, στην οποία απεικονίζεται να αγγίζει το φέρετρο του πατέρα του.

«Φτάσαμε σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Εντίνο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved