Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν σε αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
instagram @ psg
G-Sports

Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν σε αποστολές με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

  • Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια Μάιντζ-Μπάγερν, Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπέτις-Μπαρτσελόνα

Πλούσια είναι η ποδοσφαιρική δράση σήμερα με εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1, τον δεύτερο ημιτελικό του League Cup Αγγλίας και αγώνες από τη La Liga και τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει για όλα τα παιχνίδια σούπερ αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ και της Μπαρτσελόνα, που οδηγεί την κούρσα στην Ισπανία, κόντρα στην Μπέτις.

Νοκ άουτ παιχνίδια για τα Κύπελλα Γερμανίας και Ιταλίας

Μία άλλη πρωτοπόρος, στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου, παίζει επίσης εκτός έδρας, σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας, με την Μάιντζ.

Στο Κύπελλο Ιταλίας διεξάγονται οι προημιτελικοί, Φιορεντίνα-Τορίνο και Ρόμα-Κρεμονέζε.

Στη Ligue 1 ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της Μονακό με την Οσέρ. Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Νότιγχαμ με το αβαντάζ της νίκης της με 0-3 στον πρώτο ημιτελικό του League Cup.

Τα παιχνίδια Μάιντζ-Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ, Μονακό-Οσέρ, Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπέτις-Μπαρτσελόνα προσφέρονται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Euroleague: Στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ απόψε ο Παναθηναϊκός

Στο μπάσκετ ολοκληρώνεται σήμερα η 22η αγωνιστική της Euroleague. Στις 21:45 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός μεταξύ άλλων, για το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, το ακριβές σκορ των περιόδων.

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπέτις-Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει ο Ανσού Φατί – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ρόμα-Κρεμονέζε: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν: Να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μάιντζ-Μπάγερν: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 11-15 πόντους διαφορά.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved