Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Κορυφαίες επιδόσεις, πανελλήνια ρεκόρ και προκρίσεις στο Πανευρωπαϊκό

 Η ΟΠΑΠ Champion Σπυριδούλα Καρύδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τριπλούν

G-Sports

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Κορυφαίες επιδόσεις, πανελλήνια ρεκόρ και προκρίσεις στο Πανευρωπαϊκό

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες

 

Μια κορυφαία επίδοση κόσμου, τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ και πολλές προκρίσεις για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών, επισφράγισαν τη μεγάλη επιτυχία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία 13.000 θεατών.

Στο πλευρό όλων των αθλητών, οι οποίοι πήραν μέρος σε συνολικά 28 αγωνίσματα, ήταν ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ.

1677262183459-158899613-2.JPG

Η ΟΠΑΠ Champion Σπυριδούλα Καρύδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τριπλούν

Πανελλήνια ρεκόρ πέτυχαν η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - στα 3.000 μ. βάδην σημειώνοντας παράλληλα και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο – και ο Εμμανουήλ Καραλής στο Άλμα επί Κοντώ. Επιπλέον, η Νικολέτα Μιχαηλίδου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, στο Άλμα εις Ύψος, και η Βεατρίκη Καλυψή Ντούγκου πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων, στα 200 μ.

Ραντεβού στο Πανευρωπαϊκό

3.JPG

Η Chief Legal, Regulatory & Compliance Officer του ΟΠΑΠ Νάνση Βέρρα (δεύτερη από αριστερά) με την ομάδα των Μεσογειακών Αγώνων, στα βραβεία του ΣΕΓΑΣ

Η ΟΠΑΠ Champion, Σπυριδούλα Καρύδη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Τριπλούν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξασφαλίσει, ήδη, την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, 6 αθλητές εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Πρόκειται για τη Βασιλική Καλλιμογιάννη (3.000 μ.), την Αμαλία Φλώρου-Δημητριάδου (Άλμα επί Kοντώ), τον Γιάννη Γκάρτσιο (Τριπλούν), τη Νικολέτα Μιχαηλίδου (Άλμα εις Ύψος), ενώ η Ηλιάννα Τριανταφύλλου στο Άλμα επί Κοντώ και ο Ανδρέας Μίτα στο Άλμα εις Ύψος επιβεβαίωσαν τις επιδόσεις τους και σφράγισαν και αυτοί τη συμμετοχή τους. Πολύ καλές επιδόσεις είχαμε και για την Μαρία Σουγλάκου και την Μαρία Ανδρεάδη στη Σφαιροβολία, οι οποίες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Οι κορυφαίοι αθλητές του 2022

4.JPG

Ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, απονέμει τα μετάλλια στις νικήτριες των 3.000 μέτρων

EUROKINISSI

Μία ημέρα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους καλύτερους αθλητές του 2022. Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, παραβρέθηκε η Chief Legal, Regulatory & Compliance Officer του ΟΠΑΠ, Νάνση Βέρρα, η οποία απένειμε βραβείο στην ομάδα των Μεσογειακών Αγώνων.

Ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ έδωσαν δυναμικό παρών και στο ΣΕΦ, με τον Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίο Ματθαίου, να απονέμει τα μετάλλια στις νικήτριες των 3000 μέτρων.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved