Ronaldo, “The Phenomenon"
G-Sports

Ronaldo, “The Phenomenon"

Μια ζωή γεμάτη γαστρονομικές και σεξουαλικές καταχρήσεις, γκολ-τίτλους και χειρουργεία  

Γράφει ο Karl –Heinz Ottinger

Στις 18/9/1976 και ώρα 03:12 το πρωί γεννήθηκε ένα άστρο στο βραζιλιάνικο ουρανό που έμελλε να δώσει χρώμα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Το όνομα αυτού Ronaldo Luis Nazário de Lima.

Εάν οι πρώτο-χριστιανοί ήταν ευλογημένοι που είδαν τον Χριστό και οι Έλληνες που διδάχτηκαν από τον Σωκράτη, τότε οι οπαδοί του ποδοσφαίρου είναι εξίσου ευλογημένοι που αντίκρισαν τον Ronaldo. Ο Βραζιλιάνος Ronaldo με τον Πορτογάλο Cristiano Ronaldo έχουν ποδοσφαιρικά τόσο σχέση μεταξύ τους όσο το τάβλι με την πυρηνική φυσική.

Ο Ρονάλντο πήγε στην Eindhoven αδύνατο παιδάκι αλλά σιγά- σιγά με τεράστιες ποσότητες κρεατίνης έγινε άρμα. Πήγε σε Barcelona, Inter, Real, Milan και έκλεισε στην Βραζιλία στην Corinthians.

Το μυϊκό του σύστημα ήταν υπόδειγμα για μετρήσεις και αναλύσεις μιας και το «πέταγμα» και η εκρηκτικότητα του απλά… δεν υπάρχουν. Με 3-4 σοβαρούς τραυματισμούς στα γόνατα με διάρκεια αποθεραπείας 1 έτος περίπου έκαστος κατάφερε όσα θα καταφέρουν όλοι μαζί μιας καλής ομάδας σε 2-3 ζωές. Ο παίχτης όπου το να τον σταματήσεις αποτελούσε άθλο, μιας και μπουκάριζε και από κλωτσιές δεν μασούσε. Τον Ρονάλντο δεν υπήρχε περίπτωση να τον βρεις κάτω να σφαδάζει σαν να τον χτύπησε TIR στην Εθνική οδό μόνο και μόνο για να πάρει πέναλτι.

Μια ζωή γεμάτη γαστρονομικές και σεξουαλικές καταχρήσεις, γκολ-τίτλους και χειρουργεία. Ronaldo, σε ευχαριστούμε για το θέαμα.

Η Ανάλυση του Χάρτη του

Ο ASC στο ζώδιο του Λέοντα σε μοίρα Χείρωνα και Παρθένου. Ο Κρόνος στον 1ο οίκο δείχνει τα προβλήματα υγείας (Κρόνος κυβερνήτης του 6ου οίκου) σε μοίρα Ιχθύων (12η μοίρα =12ο ζώδιο) όπου δείχνει και την προβληματική κράση. Ο Ουρανός στον Σκορπιό (έξαρση)σε τετράγωνο με τον ASC . Η διάφορα αυτή είναι δυο μοιρών άρα Ταύρος όπου καταλαμβάνει θέση στον 10ο οίκο κι δείχνει τα προβλήματα με μύες και τένοντες που θα τον κάνουν να απολέσει την φήμη του

Aries Point=ADMETOS/VULCANUS=MC/Ήλιος=ASC/VULCANUS= Β.Δεσμός/HADES: Το σκληρό προφίλ της μοίρας. Επίδειξη ισχύος. Η επιρροή του γήινου πεδίου στο σώμα. Επαφές με άτομα του υποκόσμου.
Ήλιος=KRONOS/VULCANUS=Δίας/APOLLON=Σελήνη/POSEIDON= MC/ZEUS: Το άτομο που έχει μεγάλη δύναμη. Εισοδήματα-κεφάλαια. Επαφές με ευαίσθητα άτομα. Το αθλητικό προφίλ. Θέλοντας να βελτιώσει τις επιδόσεις του.
Σελήνη=Aries Point/POSEIDON=Ήλιος/ZEUS=ASC/Ουρανός= Ουρανός/ADMETOS: Ευπαθείς ομάδες. Ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα. Ρήξη
ASC=ASC/ADMETOS=Δίας/POSEIDON=Κρόνος/ CUPIDO= Aries Point/KRONOS: Παραίτηση-Απόσυρση. Βοηθώντας τους άλλους. Ένα περίεργο και αντισυμβατικό άτομο. Στην υπηρεσία του κράτους.
MC=Ερμής/APOLLON=Ποσειδώνας/KRONOS=HADES/Κρόνος=Κρόνος/Πλούτας: Εμπορικές επιτυχίες. Διοικητικά ανεπαρκές. Αργώντας να πω το τέλος!

Πηγή: astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved