G-Sports

Όσκαρ Πιστόριους: Από τη φυλακή υπό άκρα μυστικότητα στο νέο του σπίτι - Φοβάται απόπειρα δολοφονίας

Gossip-tv Team

Την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του φοβάται ο άλλοτε παραολυμπιονίκης και δολοφόνος της συντρόφου του Ρίβα, Όσκαρ Πιστόριους

Γι' αυτό και μετά την αποφυλάκισή του, μετά από έντεκα χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ο ίδιος μεταφέρθηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα στο νέο του σπίτι που ανήκει στον θείο του.

Να θυμίσουμε ότι η Ρίβα, η οποία ήταν μοντέλο και παρουσιάστρια και μάλιστα πολύ επιτυχημένη, έπεσε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού όπου ζούσε με τον αγαπημένο της στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, από 4 σφαίρες καθώς την πυροβόλησε εκείνος.

Ο Όσκαρ Πιστόριους προσπάθησε μάταια να πείσει το δικαστήριο ότι δεν είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα σε εκείνον και την αγαπημένη του το μοιραίο εκείνο βράδυ και πως πυροβόλησε πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου στα τυφλά επειδή άκουσε θόρυβο και νόμισε ότι επρόκειτο για κάποιον εισβολέα.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο με την κοινή γνώμη να κάνει λόγο για έναν βίαιο άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό του.

1704486458435-768250373-pistorious.jpg

Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται στην τοπική κοινωνία το κατά πόσο ο Όσκαρ Πιστόριους είναι καλά ψυχικά, τώρα που βρίσκεται εκτός φυλακής.

Πάντως, ο άλλοτε παραολυμπιονίκης απαγορεύεται να ταξιδέψει αλλά και να καταναλώνει αλκοόλ ενώ ο ίδιος σκοπεύει να είναι σε κατ' οίκον εγκλεισμό, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Όπως λέγεται, ο Πιστόριους τώρα φοβάται και την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του μετά τα όσα έχουν συμβεί...

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved