Ποιος αποχώρισε από το πέμπτο live show του X-Factor;
Showbiz

Ποιος αποχώρισε από το πέμπτο live show του X-Factor;

Μείον έναν διαγωνιζόμενο θα δούμε στο επόμενο X-Factor live show μετά τη διαδικασία της σημερινής αποχώρησης από το talent show, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα από το X-Factor ήταν οι «Revolt» και οι T.U., και τα δυο συγκροτήματα από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη πήρε, για ακόμη μια τυχερή Παρασκευή, τα κορίτσια της και έφυγαν από τη σκηνή, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την ακολούθησε και ο Γιώργος Λεβέντης με τα τρία αγόρια της ομάδας του.

Ο Νίκος Μουρατίδης, προς απογοήτευση του Θεοφάνους, γλύτωσε όλους τους παίκτες του αυτή την Παρασκευή, κι έτσι ο Θεοφάνους έμεινε στη σκηνή με τα συγκροτήματά του, συναίσθημα που γνώριζε πολύ καλά από πέρυσι. Μάλιστα ο κριτής, για να ελαφρύνει την κατάσταση, έκανε και χιούμορ λέγοντας πως, επειδή αυτή τη φορά δύο δικά του groups είναι ανάμεσα στους προτεινόμενους πιάνεται διπλά, είναι ο μόνος κριτής που έχει βρεθεί «στον τάκο» έξι φορές σε πέντε live.

Η απόφαση να μείνουν οι T.U. οι οποίοι ερμήνευσαν το “Omen” «ξεκαθάρισε» πολύ γρήγορα καθώς ο Μουρατίδης, η Γκαγκάκη και ο Λεβέντες επέλεξαν και οι τρεις να αποχωρίσουν από το παιχνίδι οι «Revolt», βγάζοντας έτσι τον Θεοφάνους από την πολύ δυσάρεστη θέση να είναι η δική του ψήφος η καθοριστική που θα διώξει κάποιο από τα παιδιά του από το show.

Πάντως ο κριτής, αν και ήρθε σε δύσκολη θέση , ψήφισε και εκείνος να παραμείνουν στο παιχνίδι οι T.U. κάνοντας έτσι ομόφωνη την απόφαση να εγκαταλείψουν το «X-Factor» οι "Revolt” οι οποίοι ερμήνευσαν το "Lonely Day".


Δείτε τo videos με τη στιγμή της αποχώρησης αλλά και την εμφάνιση των “Revolt”:










©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved