Απόστολος Μητρόπουλος: «Δεν ήμουν υπέρ του τζάμπα. Κάθε ρούχο που έχω δώσει έχει πληρωθεί»
Designers

Απόστολος Μητρόπουλος: «Δεν ήμουν υπέρ του τζάμπα. Κάθε ρούχο που έχω δώσει έχει πληρωθεί»

Ο Απόστολος Μητρόπουλος παραδέχεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από τα περιοδικά του, του έκανε πολύ καλό promotion. Τότε ήταν που άρχισαν οι celebrities να πηγαίνουν στο ατελιέ του.

«Η πρώτη που αγόρασε ρούχα μου ήταν η Καίτη Γαρμπή. Τη λατρεύω και έχει φανταστικό χιούμορ. Δεν θέλει να με βλέπει από την πίστα όταν τραγουδάει, γιατί γελάει και ξεχνάει τα λόγια. Ακολούθησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία με στήριξε πολύ και την αγαπώ. Δουλέψαμε στο "Υποφέρω", στο "Λυπάμαι" και σε συναυλίες της. Έπειτα ή Έλενα Παπαρίζου, η "μικρή μου αδελφή". Τη γνώρισα όταν διαλύονταν οι Antique και άρχιζε τη σόλο καριέρα, της. Με άκουγε πάντα και δεν έλεγε ποτέ "όχι". Είχε μια άλλη κουλτούρα λόγω του ότι έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό. Τέλος, η Άννα Βίσση, η σταρ της υπόθεσης. Μπορώ να καθίσω μαζί της και να μιλήσω σοβαρά για ξένη μουσική, μόδα και γενικά πολλά πράγματα. Έχει άποψη και αντίληψη και ό,τι κι αν κάνει το κάνει τέλεια. Αυτές τις τέσσερις τις ξεχωρίζω, γιατί με εμπιστεύτηκαν στις αρχές του 2000, μια εποχή με σήμα-κατατεθέντης ένα πολύ έντονο lifestyle» τόνισε στο People.
Αυτές οι συνεργασίες του έκαναν πολλούς να πουν πως ντύνει όλες τις τραγουδίστριες στα μπουζούκια. «Ναι, θεωρούσαν υποτιμητικό να δημιουργείς ρούχα για την πίστα, γι' αυτό και οι τραγουδίστριες πήγαιναν στο εξωτερικό για -την γκαρνταρόμπα τους. Δεν πίστεψα ποτέ ότι έντυνα μπουζουξούδες, είχαν ένα επίπεδο και ήταν χαρά μου να δουλεύω με τραγουδίστριες, περνούσα ωραία. Τώρα όλοι οι σχεδιαστές κυνηγάνε τις τραγουδίστριες για να τις ντύσουν. Εγώ δεν κυνήγησα καμία, όσες ήθελαν επικοινωνούσαν μόνες τους μαζί μου. Ούτε ήμουν υπέρ του τζάμπα. Κάθε ρούχο που έχω δώσει έχει πληρωθεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved